Olet täällä

+358 46 897 4825
info@rukatupa.fi
Ukkoherrantie 18
93830
Rukatunturi

RukaTupa ja Ravintola RukaKota

RukaKota on ainoa laatuaan koko maailmassa. Osaa ruuistamme ei saa mistään muualta, ne on alusta loppuun asti kehitetty itse. Pyrimme myös käyttämään Lappilaisia tuotteita, niin pitkälle kuin se vaan on mahdollista, siis eräänlaista lähiruokaa. Poronkäristys ja Muikut kuuluvat tietysti menuumme! Seuraavat tuotteet ovat osaksi maailmallakin tunnettuja tuotteita, mutta kaikissa on Kodan tyyliin toteutettu Lapin ”aksentti”: 
Raclette jossa käytetään Suomalaisia juustoja, muitakin juustoja on mahdollisuus saada etukäteen tilattaessa.
Fondue jossa lihana on poronlihaa ja poromakkaraa, saatavana myös juusto- ja suklaafondue.
Pizzarette eli minipizza, jonka pohjana on Saamelaisleipää, asiakas valmistaa itse pizzat pöydällä olevassa pienessä pizzauunissa.
Lisuke esimerkkejä: oliiveja, leipäjuustoa, paprikaa, katkarapuja, salamia, riistarouhetta, aurajuustoa... 
Jälkiruokina esim. Jäätelöä ja suklaakastiketta, jääkarpaloita ja kuuma kinuskikastiketta...

Myös itsevalmistettuja burgereita on saatavilla, esim. Poroburgeri, pihvinä on Gurpa niminen savustettu poronjauhelihapihvi. Lisäksi Burgeriannoksia Hirvestä, Karhusta sekä Lohesta!

Lounastarjoilut talvisaikaan:
Ma-pe klo 11-15 keittolounasbuffet 7,50-8,50 €
La-su klo 12-16 lounaalla kolme eri pääruokavaihtoehtoa lautasannoksina 10,50 €

Kesäaikaan tarjoilemme á la cartea. 

Keittolounaan lisäksi arkisin listalta myös esim pastaa. Lapsille hampurilaisia mm. nakit ja muusi, hotdog. Makean nälkään mm. vohveleita, leipäjuustoa ja lakkahilloa.

RukaTupa

Majatalossamme on 15 kpl 1-4 hengen huonetta, joissakin huoneissa omat vessa- ja suihkutilat, yleiset suihkut ja vessat ovat käytävällä sekä saunassa. Pihapiirissä olevissa (4 kpl) mökeissä on kaikissa suihkut ja vessat sekä keittiöt, parisänky, kerrossänky tai levitettävä sänky. Lisäksi pihalla oleva Chalets-huoneisto kuudelle on varattavissa, sekä omalla saunalla varustetut Aamuaurinko (A ja B) nimiset paritalot!

Motellissa majoittuville sauna sisältyy hintoihin.

Pihalla oleva Grillikotamme on kaikkien asukkaidemme vapaassa käytössä.

Välityksessämme on myös tasokkaita mökkejä (Anjala, Revonaapa, Ankka, Lomakivakka, Hankikota) jotka sijaitsevat lähistöllä ja niissä kaikissa on myös saunat.