Olet täällä

+358 10 2710 500
safarihouse@rukapalvelu.fi
Rukankyläntie 13
93830
Rukatunturi

Rukariutta ja Safaritalo

Rukariutan ja Safaritalon huoneistomajoitus Rukan monipuolisten palvelujen välittömässä läheisyydessä!

Safaritalon huoneistot 

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Yläkerrasta löytyy neljä kahden hengen makuuhuonetta ja alakerrasta viihtyisät oleskelutilat, hyvin varusteltu keittiö, hetivalmis sauna sekä lasitettu parveke upein maisemin. Vuodepaikkoja jokaisessa 90 m2 huoneistossa on yhteensä 8+2 hengelle.

Pitkän pöydän ympärillä voi pitää kokouksia sekä viettää iltaa hyvässä seurassa. Illanviettoa voi jatkaa alakerrassa Zonen rennossa tunnelmassa. Tilauksesta toimitamme kokouskahvit, aamiais-, lounas- ja illallistarjoilut juomineen.

EI SOVELLU LAPSIPERHEILLE, RAVINTOLAN ÄÄNET KUULUVAT SELVÄSTI HUONEISTOON.

Katso lisää kuvia Safaritalon huoneistoista täältä

Rukariutan huoneistot 

Rukariutta koostuu kymmenestä yläkerran huoneistosta, sekä kahdeksasta uudesta alakerran huoneistosta. Näissä omilla makuuhuoneilla varustetuissa 60 m2  ja 70m2 kokoisissa asuinhuineistoissa on jokaisessa oma sauna, keittiö sekä parveke tai terassi. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi sänkyä, sekä olohuoneessa levitettävä sohva.Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Kymmenessä yläkerran huoneistossa on lisäksi takka. Rukariutta sijaitsee vain 700m päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella. Tarkempi osoite huoneistoille on Riutanpää 3.  Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo, kauppa, Alko, lounas- ja kahvilapaikka sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

Katso lisää kuvia Rukariutan huoneistoista täältä

KESÄ-SYYSKUUN 2019 RUKARIUTAN ALAKERTAAN RAKENNETTIIN HURJALLA TAHDILLA KAHDEKSAN UUTTA UPEAA HUONEISTOA! 

Rakentamisen yhteydessä Rukariutan lämmitysmuoto vaihdettiin ekologisempaan, 100% uusiutuvaan energiaan ja kaikkiin huoneistoihin asennettiin Wi-Fi asukkaiden käyttöön. Uudet huoneistot ovat ensimmäisessä kerroksessa ja niihin on esteetön pääsy. Autopaikat löytyvät koko Riutassa oven läheisyydestä. Hotellissa on myös kaksi lemmikkiystävällistä huonetta ja muun muassa talveksi pulkat lapsille.

Ravintola Zone sijaitsee noin 800m päässä huoneistoista. Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Kelkkavuokraamo Rukahuolto sijaitsee Rukariutan naapurissa. Lähin ruokakauppa on vain 200 metrin päässä Riutasta.

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, löytyy Safaritalon numerosta puh. +358 10 2710 500 Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi