Olet täällä

+358 10 2710 500
safarihouse@rukapalvelu.fi
Rukankyläntie 13
93830
Rukatunturi

Rukariutta ja Safaritalo

Rukariutan ja Safaritalon huoneistomajoitus Rukan monipuolisten palvelujen välittömässä läheisyydessä!

Safaritalon huoneistot 

Sijaitsevat keskellä Rukankylää, Ravintola Zonen yläpuolella. Toimiva valinta esim. kokousryhmille ja kaveriporukoille!

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Yläkerrasta löytyy neljä kahden hengen makuuhuonetta ja alakerrasta viihtyisät oleskelutilat, hyvin varusteltu keittiö, hetivalmis sauna sekä lasitettu parveke upein maisemin. Vuodepaikkoja jokaisessa 90 m2 huoneistossa on yhteensä 8+2 hengelle.

Pitkän pöydän ympärillä voi pitää kokouksia sekä viettää iltaa hyvässä seurassa. Illanviettoa voi jatkaa alakerrassa Zonen rennossa tunnelmassa. Tilauksesta toimitamme kokouskahvit, aamiais-, lounas- ja illallistarjoilut juomineen.

EI SOVELLU LAPSIPERHEILLE, RAVINTOLAN ÄÄNET KUULUVAT SELVÄSTI HUONEISTOON.

Katso lisää kuvia Safaritalon huoneistoista täältä

Rukariutan huoneistot 

Alle kilometrin kävelymatkan päässä Rukankylästä ja Rukanportin palvelujen välittömässä läheisyydessä; Rukariutan huoneistot tarjoavat vaivattoman loman!

Rauhallista ja edullista majoitusta hakeville sopivat Rukariutan 60 m2 huoneistot vain kilometrin päässä Rukankylästä. Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon: jokaisessa 10 huoneistossa on 2 makuuhuonetta (6+2 hlöä), sauna ja wc.

Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Saunomisen jälkeen voi nauttia takkatulesta tai katsoa dvd:ltä elokuvia. 

Katso lisää kuvia Rukariutan huoneistoista täältä

Varaa huoneisto myyntipalvelustamme 010 2710 500, Safaritalolta Rukankyläntie 13 tai klo 12-04 Ravintola Zonesta.