Olet täällä

Rukapalvelun Metsäravintolat

DATSA

Daza

Vaaran huipulla kohoava Datsa tarjoaa upeat puitteet eräruokailuihin ja illanviettoihin. Daza sopii myös erinomaisesti kokous-, koulutus- ja valmennustilaisuuksien järjestämiseen. Huskysafari tai muu seikkailupäivä huipentuu kelosaunan rentouttaviin löylyihin ja eräkokkien valmistamaan kolmen ruokalajin illalliseen.
Ruokailut 120-200 hengelle.

Katso lisää kuvia Datsasta täältä

KAMMI

Kammi

Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva Kammi on unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. "Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi" kutsutun Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman.
Ruokailut 120-300 hengelle.

Katso lisää kuvia Kammista täältä

POHJANSEITA

PohjanseitaTervetuloleiri Pohjanseita tempaisee vieraat suoraan lentokentältä Kuusamon mystiikkaan moottorikelkoilla, rekikyydillä tai koiravaljakolla. Shamaani lumoaa vieraat tervetuloloitsuin ja koko leiri henkii kotineen sekä nuotio- ja uhripaikkoineen pohjoisen mytologiaa. Korkea holvimainen sisätila on valaistu sadoilla kynttilöillä ja lämmintä tunnelmaa lisää takassa räiskyvä tuli. Tervetulo-ohjelmaan kuuluu esiintyjien lisäksi kuusamolainen ateria, joka tarjotaan Seidan omiin tarkoituksiin suunnitelluista Bjarmian keramiikka-astioista.
Ruokailut 150-250 hengelle.

Katso lisää kuvia Pohjanseidasta täältä

POHJANTÄHTI

PohjantahtiJuuman Pohjantähti on kesäiltojen monipuolinen leiripaikka kauniin Kitkajoen rannalla. Se toimii erinomaisesti koskenlaskijoiden levähdyspisteenä sekä ruokailu- tai illanviettopaikkana. Ruokailut 200-300.

Katso lisää kuvia Pohjantähdestä täältä

KORSU

Korsu on "Venäjän rajalla" sijaitseva jännittävä ruokailu- ja illanviettopaikka. Nimensä mukaisesti maan alle rakennetun Korsun tunnelmaa luovat takka, öljylamput ja kynttilät. Muun ohjelman ohella vieraat saavat nautiskella joko teltta- tai hirsisaunasta, minkä jälkeen tarjolla on eräkokkien valmistama ateria juomineen.
Korsun ruokailut pöytiintarjoiltuna 25 hengelle.

Katso lisää kuvia Korsusta täältä