Olet täällä

Rukapalvelun majoitus

Rukapalvelu tarjoaa runsaasti tasokasta huoneistomajoitusta Rukan monipuolisten palvelujen välittömässä läheisyydessä!

Hotel Arctic Zone

Rukan kylässä sijaitseva upea Hotel Arctic Zone tarjoaa 15 viihtyisää ja hyvin varusteltua huonetta neljässä majoituskerroksessa. Kerrokset edustavat eri vuodenaikoja, joiden erityispiirteet löytyvät myös huoneiden sisustuksen yksityiskohdista. Yhteensä hotellissa on 14 kpl 2+2 hengen huonetta  joissa oma parveke. Hotellissa on myös yksi 4+2 hengen huone, jossa on oma sauna. 

Valoisista huoneista avautuvat hienot näköalat. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, ilmastointi, lankkulattiat ja ilmainen WiFi-yhteys. 

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee panoraamaterassi upealla näköalalla. Tilaa voi varata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, illallisiin tai vaikkapa Jooga studioksi! Hotellin Aulassa sijaitsee myös lounge -tila, jossa asiakkaat voivat viettää aikaa, pelailla lautapelejä, tai vaikkapa keittää omatoimisesti kupposen kahvia! Tilassa on myös micro ja jääkaappi asiakkaiden käytettävissä. 

Rukariutta Apartments

Rukariutta koostuu kymmenestä yläkerran huoneistosta, sekä kahdeksasta uudesta alakerran huoneistosta. Näissä omilla makuuhuoneilla varustetuissa 60 m2  ja 70m2 kokoisissa asuinhuineistoissa on jokaisessa oma sauna, keittiö sekä parveke tai terassi. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi sänkyä, sekä olohuoneessa levitettävä sohva. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Kymmenessä yläkerran huoneistossa on lisäksi takka. Rukariutta sijaitsee vain 700 m päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella. Tarkempi osoite huoneistoille on Riutanpää 3.  Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo, kauppa, Alko, lounas- ja kahvilapaikka sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

Syksyllä 2019 Rukariutan alakertaan rakennettiin kahdeksan uutta huoneistoa. Rakentamisen yhteydessä Rukariutan lämmitysmuoto vaihdettiin ekologisempaan, 100 % uusiutuvaan energiaan ja kaikkiin huoneistoihin asennettiin Wi-Fi asukkaiden käyttöön. Uudet huoneistot ovat ensimmäisessä kerroksessa ja niihin on esteetön pääsy. Autopaikat löytyvät koko Riutassa oven läheisyydestä. Hotellissa on myös kaksi lemmikkiystävällistä huonetta ja muun muassa talveksi pulkat lapsille.

Ravintola Zone sijaitsee noin 800m päässä huoneistoista. Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Kelkkavuokraamo Rukahuolto sijaitsee Rukariutan naapurissa. Lähin ruokakauppa on vain 200 metrin päässä Riutasta.

Arctic Zone Apartments

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi Arctic Zone -huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Yläkerrasta löytyy neljä kahden hengen makuuhuonetta ja alakerrasta viihtyisät oleskelutilat, hyvin varusteltu keittiö, hetivalmis sauna sekä lasitettu parveke upein maisemin. Vuodepaikkoja jokaisessa 90 m2 huoneistossa on yhteensä 8+2 hengelle.

Pitkän pöydän ympärillä voi pitää kokouksia sekä viettää iltaa hyvässä seurassa. Illanviettoa voi jatkaa alakerrassa Zonen rennossa tunnelmassa. Tilauksesta toimitamme kokouskahvit, aamiais-, lounas- ja illallistarjoilut juomineen.

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, löytyy Safaritalon numerosta puh. +358 10 2710 500 Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi