Olet täällä

Rukapalvelu

Rukapalvelu tarjoaa luontoelämyksiä ammattitaitoisella otteella ympäri vuoden!

Rukan ja Kuusamon ainutlaatuisesta luonnosta saa eniten irti, kun seikkailu suunnitellaan ja koetaan ammattilaisten opastuksella. Täyden palvelun safaritalo Rukapalvelu järjestää 30 vuoden kokemuksella yritysten asiakastilaisuudet sekä unohtumattomat lomailijoiden viikko-ohjelmat kesälle ja talvelle.

SAFARITALO

Rukapalvelun polttopiste on Rukalla sijaitseva Safaritalo, jonka yhteydestä löytyvät myös huoneistot sekä Rukapalvelun Safarishop, josta löydät ohjelmapalvelut, lomailijan viikko-ohjelmat ja vuokravälineet.

HOTEL ARCTIC ZONE

Uusi Hotel Arctic Zone tarjoaa keskellä Rukan kylää tasokasta majoitusta pohjoista luontoa ja lämminhenkistä palvelua arvostaville. Hotel Arctic Zone >

VENÄJÄN OHJELMAT

Yllätä vieraasi uudenlaisella seikkailulla: Venäjän safareilla kohtaatte koskemattoman erämaaluonnon rauhan,  runsaskalaiset joet ja järvet sekä värikkään kulttuurin ja historian. Kuusamo-Suoperän rajanylityspaikka avattiin kansainväliselle liikenteelle lokakuussa 2006. Rukapalvelun kautta saatte myös Venäjän henkilö- ja ryhmäviisumit. 

TALVISET SAFARIT

Talvella Rukapalvelu vie seikkailijoita mieleenpainuville moottorikelkkasafarille valkoisina hohtaviin metsiin, lumikenkävaellukselle, koiravaljakkoajelulle ja porotilavierailulle.

KESÄISET SEIKKAILUT

Kesäkaudella vihreään luontoon sukelletaan mönkijöillä tai patikoiden. Sininen Kuusamo koetaan villisti virtaavissa koskissa, seesteisissä joissa tai parhaissa kalapaikoissa: koskenlasku, melontaretket ja kalastus ovat kesän sykähdyttävimpiä kokemuksia unohtamatta tietenkään mönkijäsafareita!

RAVINTOLA ZONE

After Safari -ravintola Zonessa viihdyt eri esiintyjien ja karaoken tahdissa yön pikkutunneille asti. Nälän yllättäessä Terassikeittiöstä löytyvät grilliherkut yömyöhäänkin!

METSÄRAVINTOLAT

Ruokailut, yöpymiset ja saunomiset koetaan voimakkaimmin luonnon keskellä laavulla, kodassa tai aitassa. Rukapalvelun omissa metsäravintoloissa on jokaisessa erilainen, ainutkertainen tunnelmansa. Lisää tietoa leireistämme >

Lue lisää sivuiltamme www.rukapalvelu.fi tai soita.

Suunnitellaan seikkailu yhdessä!