Olet täällä

Rukan Lomamökit

Vuokraamme 12 tasokasta ja laadukasta huoneistoa Rukalta.

Huoneistot ja mökit sijaitsevat Rukan palvelujen välittömässä läheisyydessä skibussi reitin varrella. Lähes kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja takka.

Tarkemmat lisätiedot kuvineen,hinnat ja online nettivaraus 24/7 kotisivuiltamme

https://www.rukanlomat.com

Rukankarhun   paritalo on uudella Rukanriutan alueella Länsi-Rukalla, A ja B huoneistossa yhteensä 18 vuodepaikkaa.Rukan moottorikelkka reitistö 100 m päässä ja Rukas Salemarkettiin matkaa n 1 km. Skibussi reitti 150 m. Sopii lapsiperheille. Langaton 4G WIFI yhteys.

Rukantrio UUSI 2018 valmistunut rivitalo sijaitsee Itä Rukalla lähellä Maston rinteitä sekä Uuttusuon latukahvilaa. Rivitalossa on yhteensä 3 tasokasta huoneistoa joista löytyy jopa 18 vuodepaikkaa.

Langaton 4G WIFI yhteys.

Otsontupa on tunnelmallinen kelohuoneisto 8 hengelle Talvijärvellä Länsi-Rukalla. Rukakeskuksen siirtymähissille talvisin n 500 m. Sopii perheille.

Langaton 4G WIFI yhteys  . Lemmikkieläimet sallittu.

 

Hippu on 6 hengen uudistettu ja remontoitu paritahuoneiston pääty loistavalla paikalla Itä-Rukalla Vuosselissa. Lähin rinne n 200 m.Ski In-Ski Out.  Laskettelijan unelmapaikalla.Ski Bistro ja uusi Itä Rukan Gondoli hissi Hipusta n 1 km läheisyydessä.

Langaton 4G wifiyhteys. Lemmikkieläimet sallittu.

Rantarukan kelohuoneistot (2 kpl) sijaitsevat Länsi-Rukalla Rukamarketin palvelujen läheisyydessä. Kumpaankin huoneistoon voi majoittua 3+2 henkeä. Läheltä löytyy myös Rukan latu- ja moottorikelkka verkosto. Huoneistot on remontoitu. Sopiva kohde pariskunnille ja pienperheille.

Langaton 4G wifiyhteys.  Lemmikkieläimet sallittu.

 Vuosselin Helmi on Itä-Rukalla huippupaikalla oleva uudistettu 22 m2 yksiö jossa on vuodepaikat 2+2. Tupakeittiöllä ja alkovilla varustettu huoneisto on ihan Saaruan rinteiden juuressa, lähin rinne n 20 m. SKI IN - SKI OUT.  Laskettelijan unelmapaikalla.

Lemmikkieläimet sallittu. Langaton 4G wifi yhteys.

Tee ONLINE varaus 24/7 netissä  www.rukanlomat.com tai soita  +358  40 5418784, rukanlomat(at)pp.inet.fi

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan lomasta huoneistoihimme!