Olet täällä

Rukan Salonki Chalets & Villa Veskaranta Sky View Villas

Rukan Salonki Chalets tarjoaa korkeatasoista majoitusta upeissa kelomökeissä lähellä Rukankylää. Vietä huoleton loma tai työmatka; meiltä saat täyden palvelun majoituksen, ruokailut, kokouspalvelut ja saunaelämykset!

Rukan Salongin alue ja Veskaranta

Ainutlaatuinen ympäristö Salonkijärven rannalla tarjoaa korkeatasoista majoitusta jyhkeissä kelohuviloissa suuremmallekin ryhmälle. Petipaikkoja on yhteensä yli 200 joista 60 hengelle on makuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla tai wc:llä. Uudet, lasikatolla varustetut kelohuoneistot sijaitsevat Veskajärven rannalla, noin 300 metriä Rukan Salongin palvelujen päässä. Villa Veskarannassa on 10 huoneistoa, joissa kaikissa on kaksi makuuhuonetta, jotka on varustettu omilla kylpyhuoneilla. Makuuhuoneen katosta ihaillaan talvista taivasta revontulineen ja kesällä nautitaan keskiyön auringosta. Kotisivuiltamme löydät tarkempaa tietoa huviloiden varustuksesta ja voit varata majoituksen helposti onlinekaupan kautta. 

 

Pyhäpiilon savusauna

Pyhäpiilon saunamaailma sijaitsee Pyhäjärven rannalla, lyhyen matkan päässä Rukalta. Pyhäpiilolla on upea isolla ikkunalla varustettu aito savusauna, jonka makoisista löylyistä voit pulahtaa talvella avantoon sekä kesällä virkistävään veteen. Lauteilta voit ihailla talvista tähtitaivasta ja hyvällä tuurilla myös revontulia. Kesällä nautimme yöttömästä yöstä. Talvella erikoisuuksiimme kuuluu myös Suomen oloissa ainutlaatuinen jääsauna; tämä kannattaa ehdottomasti kokea! Saunan viereen sijoittuu HotSpring-kuumavesiallas, jonka lämpöisessä vedessä, tuhansien tähtien tuikkiessa tai keskiyön auringon alla, rentoutuminen on täydellistä. 

Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi saunaterapiahoidoissa! Saunaterapia on suomalaista perinnehoitokulttuuria kunnioittava ja saunahoitoihin erikoistunut terapiahoitomuoto. Pääsääntöisesti hoidot tapahtuvat saunassa, pesu- ja pukutiloissa, tai saunan ulkoterassilla. Hoidoissa käytetään puhtaita, luonnonmukaisia, luomuhoitotuotteita ja yrttejä suoraa luonnosta tai kuivattuna. 

Tilausravintola Kultala Ja Kota

Tilausravintolastamme voit tilata ateriat aamupalasta illalliseen. Koillismaan erämaaluonto tarjoaa valtavasti puhtaita ja tuoreita raaka-aineita joista ammattitaitoiset kokkimme loihtivat maukkaat ruoat. Kultalassa voit viettää syntymäpäiviä ja muita juhlia tunnelmallisissa puitteissa. Kultala toimii loistavasti myös kokoustilana. Kota-ravintolassa nautitaan avotulen äärellä kokkiemme valmistamia herkkuja.