Olet täällä

Rukan Salonki

Rukan Salonki tarjoaa korkeatasoista majoitus upeissa kelomökeissä lähellä Rukankylää. Vietä huoleton loma tai työmatka; meiltä saat täyden palvelun majoituksen, ruokailut Kultalassa tai mökkiin, kokouspalvelut ja Saunaelämykset!

Rukan Salonki

Ainutlaatuinen ympäristö Salonkijärven rannalla tarjoaa korkeatasoista majoitusta jyhkeissä kelohuviloissa suuremmallekin ryhmälle. Petipaikkoja on yhteensä yli 200 joista 60 hengelle on makuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla tai wc:llä. Kotisivuiltamme löydät tarkempaa tietoa huviloiden varustuksesta ja voit varata majoituksen helposti onlinekaupan kautta. 

Savusauna ja Saunaterapiaa

Rukan Tähti-Sauna on hitech-savusauna, jonka makoisista löylyistä voit pulahtaa talvella avantoon. Talvella erikoisuuksiimme kuuluu myös Suomen oloissa ainutlaatuinen jääsauna; tämä kannattaa ehdottomasti kokea! Saunan viereen sijoittuu HotSpring-kuumavesiallas, jonka lämpöisessä vedessä, tuhansien tähtien tuikkiessa tai keskiyön auringon alla, rentoutuminen on täydellistä. 

Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi Saunaterapiahoidoissa! Saunaterapia on suomalaista perinnehoitokulttuuria kunnioittava ja saunahoitoihin erikoistunut terapiahoitomuoto. Pääsääntöisesti hoidot tapahtuvat saunassa, pesu- ja pukutiloissa, tai saunan ulkoterassilla. Hoidoissa käytetään puhtaita, luonnonmukaisia, luomuhoitotuotteita ja yrttejä suoraa luonnosta tai kuivattuna. Koulutetut Saunaterapeuttimme tekevät myös perinteistä suomalaista kuppausta.

Tilausravintola Kultala

Tilausravintolastamme voit tilata ateriat aamupalasta illalliseen. Toimitamme ateriat myös mökkeihimme. Koillismaan erämaaluonto tarjoaa valtavasti puhtaita ja tuoreita raaka-aineita joista ammattitaitoiset kokkimme loihtivat maukkaat ruoat. Kultalassa voit viettää syntymäpäiviä ja muita juhlia tunnelmallisissa puitteissa. Kultala toimii loistavasti myös kokoustilana! Kultakuumeen vaivaamat voivat huuhtoa kultaa aidoilla vaskooleilla.

Tuotteen nimi Hinta Availability
Hitec-savusauna, HotSpring ulkoporeallas ja uinti 150.00€ 15.07.2017 - 31.10.2018