Olet täällä

+358 44 2767696
info@rukaland.fi
Kemijärventie 375
93900
Kuusamo

Kiekerönmaa

Kuusamon tarkimmin varjeltu salaisuus

Arktisen erämetsän tummassa sylissä, kirkasvetisen Kitkajärven rannalla sijaitsee Kuusamon tarkimmin varjeltu salaisuus. Elämyskylpylä Kiekerönmaa on ylellinen metsäkeidas, jossa saunotaan Pohjolan parhaassa saunassa sekä syödään ja nautiskellaan ainutlaatuisista hetkistä piilossa suuren maailman melskeeltä. Täällä seuranasi ovat vain kiukaan sihinä, porokellon kilkatus ja huskyjen haukku.

Pohjolan Paras Sauna

Löylyt Kiekerönmaan elämyskylpylässä ovat kokemus, jollaista et muualta löydä. Kaunis erämaamaisema sekä horisontissa keimaileva Rukatunturi luovat saunaelämykselle maisemallisen kehyksen, jota et sen kerran nähtyäsi voi unohtaa. Kiukaan lämmöstä nautit täällä joko luksussaunassa tai savusaunan hämärässä. Virkistävää viilennystä tarjoavat puolestaan poreallas tai palju, ja halutessasi voit tietenkin uskaltautua myös avantoon.

Arktisia makuelämyksiä erämaaravintolassa

Illallinen Kiekerönmaan erämaaravintolassa on monelle elämyspäivän herkullisin huipentuma. Täällä pääset nauttimaan huippukokkien loihtimista makuelämyksistä, joissa pääroolia näyttelevät tuoreet ja puhtaat pohjoisen luonnon raaka-aineet. Mystistä tunnelmaa herkutteluhetkeen tuovat kotaa koristavat saamelaisesineet sekä kymmenet kotaan sytytetyt kynttilät. Saatatpa ruokailun lomassa kuulla myös tunturituulen ujelluksen ja shamaanirummun kumean kaiun.

Kiekerönmaan aktiviteetit

Kiekerönmaa muuttuu vuodenaikojen mukaan. Talvella saunomisen ohessa elämyksiä tarjoavat porot, huskyt ja erilaiset vauhtiaktiviteetit. Keväällä pilkitään aurinkoisella Kitkan kannella. Kesän suosituin aktiviteetti ovat kalastusretket ja syksyllä puolestaan mielitään metsälle. Kiekerönmaan elämysvalikoima on laaja ja elämyspäivän ohjelma suunnitellaan aina vieraamme toiveita kuunnellen.

rukaland.fi