Olet täällä

08 8600 300
myynti@ruka.fi
Rukatunturintie 9
93830
Rukatunturi

Rukakeskus Oy / RukaBooking

RukaBooking myy sekä perheiden, ryhmien, seurojen ja koulujen että yksittäisten matkaajien hiihtopaketit: majoituksen, hissiliput, välinevuokran, ruokailun ja hiihtokoulun sekä mieleenpainuvat rinneohjelmat tunturin parhailta paikoilta. Olipa kyseessä kokous tai koulutus, pikkujoulu, loma, treeni- tai koulun matka, otathan yhteyttä myyntiimme, kokoamme ikimuistoisen hiihtokokemuksen. 

Vastaamme Rukan yli 300 Ski-Inn-huoneiston vuokrauksesta, joista löydät varmasti sopivan itsellesi ja ryhmällesi. Helpoiten tutustut ja varaat majoituksen Ski-Inn.fi -nettivaraamosta!

Aloittelijoille sopivimmat rinteet löytyvät Itä-Rukalta, joten Vuosselin Portin vuokraamoa suositellaan saapumispaikaksi erityisesti ryhmille, laskemista opetteleville ja lapsille sekä koululaisille. Aivan aloittelijoille, mutta myös uutta oppimaan ja taitoja kertaamaan suosittelemme hiihtokoulun palveluja. Vuosselin Portista löydät lipunmyynti- ja vuokraamopalvelut, ensiapupisteen sekä suksihuollon. Vuosselin Portin vuokraamon vieressä sijaitsee suosittu hampurilaisravintola HillSide Grill ja Vuosselin rinteiden alapuolella rinneravintola SkiBistro. 

Tunturin länsipuolella Piste-rakennuksessa on lipunmyynnin lisäksi myös vuokraamo ja suksihuolto. Á la carte -rinneravintola Piste on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ruokailu- ja seurusteluravintola. Pisteen terassi on puolestaan kevään aurinkoisin taukopaikka! Tunturin parhaat pihvit nautit Rukan kylän uudessa Stefan's Steakhouse ravintolassa.

Ryhmät ja yritykset kysy ryhmätarjousta hissilipuista sekä majoituksesta, kokouspalveluista ja ruokailuista! puh. 08 8600 300, myynti@ruka.fi

Lähetä tarjouspyyntö >