Olet täällä

+358 10 382 5222
myynti@ruka.fi
Rukatunturintie 9
93830
Rukatunturi

Rukakeskus Oy / RukaBooking

RukaBooking myy sekä perheiden, ryhmien, seurojen ja koulujen että yksittäisten matkaajien hiihtopaketit: majoituksen, hissiliput, välinevuokran, ruokailun ja hiihtokoulun sekä mieleenpainuvat rinneohjelmat tunturin parhailta paikoilta. Olipa kyseessä kokous tai koulutus, pikkujoulu, loma, treeni- tai koulun matka, otathan yhteyttä myyntiimme, kokoamme ikimuistoisen hiihtokokemuksen. 

Vastaamme Rukan yli 300 Ski-Inn-huoneiston vuokrauksesta, joista löydät varmasti sopivan itsellesi ja ryhmällesi. Helpoiten tutustut ja varaat majoituksen Ski-Inn.fi -nettivaraamosta!

Aloittelijoille sopivimmat rinteet löytyvät Itä-Rukalta, joten Vuosselin Portin vuokraamoa suositellaan saapumispaikaksi erityisesti ryhmille, laskemista opetteleville ja lapsille sekä koululaisille. Aivan aloittelijoille, mutta myös uutta oppimaan ja taitoja kertaamaan suosittelemme hiihtokoulun palveluja. Vuosselin Portista löydät lipunmyynti- ja vuokraamopalvelut, ensiapupisteen sekä suksihuollon. Vuosselin Portin vuokraamon vieressä sijaitsee suosittu hampurilaisravintola HillSide Grill ja Vuosselin rinteiden alapuolella rinneravintola SkiBistro. 

Tunturin länsipuolella Piste-rakennuksessa on lipunmyynnin lisäksi myös vuokraamo ja suksihuolto. Á la carte -rinneravintola Piste on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ruokailu- ja seurusteluravintola. Pisteen terassi on puolestaan kevään aurinkoisin taukopaikka! Tunturin parhaat pihvit nautit Rukan kylän uudessa Stefan's Steakhouse ravintolassa.

Ryhmät ja yritykset kysy ryhmätarjousta hissilipuista sekä majoituksesta, kokouspalveluista ja ruokailuista! puh. +358 10 382 5222, myynti@ruka.fi

Lähetä tarjouspyyntö >