Olet täällä

0400 935 361/ Kari Tuomola
040 753 0035/Päivi Saveljeff
info@rukavillas.com

Ruka Villas

Vuokraamme luksustason huviloita ja huoneistoja. Kohteemme sijaitsevat ainutlaatuisilla ja rauhallisilla paikoilla, Rukan palveluiden läheisyydessä.

VILLA VUOSSELINRANTA

Upea ja tasokas Villa Vuosselinranta tarjoaa majoitustilat 10 hengelle. Kohteen sisustus ja varustelutaso vastaavat vaativankin lomailijan tarpeisiin. Vuosselijärven rannalla on lasiseinäinen kota, josta voi ihailla järvi- ja tunturimaisemia. Asukkaiden käytössä on runsaasti harrastusvälineitä kesään ja talveen. 

VILLA JALORUKA

Villa Jalorukasta avautuvat upeat maisemat tunturiin ja Vuosselinjärvelle! Järven rantaan nuotiopaikalle ja kalaan pääset helposti pitkospuita pitkin. Villa Jalorukassa on vuodepaikat kahdeksalle, tilava oleskelutila ja keittiö. Lisäksi käytössänne on iso, osittain lasitettu terassi. 

VILLA KUUSIRINNE A JA B

Villa Kuusirinne on uusi, tasokas paritalo Vuosselissa. Kumpaankin huoneistoon voi majoittua kahdeksan henkilöä. Villa Kuusirinteeltä on matkaa Rukan rinteille noin 300 m, hiihtoladulle 50 m ja pihasta pääsee myös kelkkareitille helposti - lähellä kaikkea ja silti omassa rauhassa!

VILLA VUOSSELIJÄRVI A JA B

Villa Vuosselijärvi on kodikas kelomökki Vuosselijärven rannalla. Kohteessa on kaksi makuuhuonetta ja viihtyisä parvi. Asukkaiden käytössä on laituri, vene ja grillikota Vuosselijärven rannalla. 

VILLA VUOSSELINHOVI

Villa Vuosselinhovin ikkunoista ja terassilta avautuvat mieliinpainuvat näköalat! Jyhkeä kelolinna sijaitsee Vuosselijärven rannalla, josta avoimet näkymät Rukan rinteisiin ja Valtavaaralle yli kauniin Vuosselijärven.

VILLA RUKANHUIPPU 21 E

Rukanhuipussa yhdistyvät ylellisyys ja mukavuus ja lisäbonuksena saat nauttia lomastasi rauhallisessa ympäristössä. Ammattitaitoisesti suunniteltu ja modernin tyylikkäästi sisustettu mökki on erinomainen paikka rentoutua ja nauttia luonnon läheisyydestä. 

VILLA RUKAHUIPPU 25 B

Rukan huipulla sijaitseva huvila muodostaa avaran kokonaisuuden ja mahdollistaa toimivat tilat lomailuun, seurustelulle tai kokouksien pitämiselle. Ikkunoista avautuu Rukan huikeimmat näköalat tunturi- ja erämaisemiin.

Tutustu kohteisiimme netissä: www.rukavillas.com