Olet täällä

SaunaTour - Autenttinen suomalainen saunaelämys & villiruoka illallinen

Keskiviikkoisin ja Perjantaisin klo 16.30

Koe perinteinen suomalainen Iisakin rantasauna. Iisakin sauna on yksi ensimmäisten joukossa Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatilla palkittu sauna. Sertifikaatti takaa että saunassamme saat parhaan ja laadukkaan saunaelämyksen. Saunaelämyksemme sisältää paikallisen saunaoppaan, joka kertoo suomalaisesta saunakulttuurista. Ulkoporeallas ja avantouinti tuovat mukavan lisän saunomiseen!
Mehua, vettä, teetä ja pientä naposteltavaa on tarjolla saunomisen yhteydessä. 
Saunan jälkeen on aika nauttia perinteinen lappilainen illallinen. Kolmen ruokalajin buffet illallinen järjestetään läheisessä Kontioluola ravintolassa. Menu koostuu paikallisista viliruoka-aineksista kuten kalasta, riistasta ja marjoista. Ohjelman kesto yhteensä on 5-6 tuntia.

120 € aikuinen
72 € lapsi 3 - 11 years

Varaa tästä

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä ja toteutetaan kun ilmoittautuneita on vähintään neljä aikuista.

Kaikki ohjelmat ovat varattavissa myös omalla porukalla. Kysy hinnat ja lisätietoja myyntipalvelustamme!

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
28.11.2018 - 23.04.2019
Hinta
120,00€/Adult
Kielet
English, Finnish