Olet täällä

Rekiretki revontulia etsimään

Keskiviikkoisin & Perjantaisin klo 19.00 (tarkista muut mahdolliset päivät onlinestamme)

Unohtumaton talvinen seikkailu, jonka aikana pääsemme moottorikelkkaretkelle, johon perheen pienemmätkin voivat osallistua (minimi-ikä osallistumiselle 5 vuotta). Istahdamme moottorikelkkareen kyytiin ja suuntaamme kohti metsäreittiä. Reitti kulkee läpi lumi- ja jääpeitteisten kuusimetsien ja järvien. Matkan varrella pysähdymme eräleiriin. Leirissä teemme nuotion, keitämme kahvit ja teet, sekä paistamme makkarat. Hyvällä tuurilla voit nähdä revontulien tanssivan taivaalla retken aikana. Ohjelman kesto n. 3 tuntia.

Hinta 69 € / henkilö
         42 € / lapsi 5 - 11 v. 


S-etukortilla kerrytät ostoistasi bonusta!

online

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
27.11.2017 - 29.04.2018
Ryhmän koko
4 - 20 persons
Kesto
3 tuntia
Hinta
69,00€/Person
Kielet
English, Finnish, Russian