Olet täällä

RAVINTOLAT

Ruka Safaris ravintolat Iisakin Talo ja Kontioluola tarjoavat unohtumattomia elämyksiä vain 10 minuutin matkan päässä Rukan keskuksesta.

TILAUSRAVINTOLA IISAKIN TALO

Iisakin Talo on ihanteellinen paikka kokouksille, yrityksen illanistujaisiin, sukukokouksille ja muille sukujuhlille sekä pienille häille ja pikkujouluille! Isoon pirttiin mahtuu ruokailemaan 54 henkilön ryhmä. Iisakin Talossa talvikaudella myös avoimia buffet illallisia paikallisine herkkuineen. Varaa avoin illallinen tai illallinen yksityisesti ryhmällenne. Suosimme raaka-aineinamme paikallisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita, sekä luonnollisesti metsistämme kerättyjä wild food -aineksia, kuten paikallisia marjoja, riistaa, sieniä, kalaa jne.

Iisakin talon pihapiiristä löytyy myös aito suomalainen sauna, ulkoporeallas ja talvisin avanto. Mikäs sen parempi päätös illalle kuin sauna ja konstailematon maukas ruoka. 
Lue lisää Iisakin talosta

Iisakin taloIisakin taloIisakin talo

TILAUSRAVINTOLA KONTIOLUOLA 

Kauniin kuusikon keskellä sijaitsee maanalainen Kontioluola. Kontioluola on Rukan suurin ravintola 300 asiakaspaikallaan.

Kontioluolassa loihdit unohtumattomat asiakastilaisuudet aina kokouksista upeisiin gaalaillallisiin. Miltä kuulostaisivat hyytävän kylmät drinkit jääbaarista, Shamaanin tervetulotoivotus, ilotulitus, tanssishowt, bileet DJ:n tai bändin tahdissa. Tämä ja paljon muuta on mahdollista Kontioluolassa. Unohtamatta tietystikään sitä tärkeintä, eli ruokaa. Maistuvat paikalliset herkut tarjoillaan joko pöytiintarjoiltuina menuina tai runsaana buffet - tarjoiluna. 
Lue lisää Kontioluolasta

KontioluolaKontioluolaKontioluola

ERÄMAARUOKAILUT

Yhdistä ruokailu seikkailuusi, valmista safarin jälkeen oma illallisesi tulilla tai tule valmiille upeissa kota - tai avotulimiljöissä.
Lue lisää

honkakotahonkakotacampfire