Olet täällä

Moottorikelkkasafari 20 km

Maanantai – Lauantai klo 10.00 (tarkista saatavuus onlinestamme)

Tämä ohjelma tutustuttaa sinut moottorikelkkailun perusteihin. Ajo-opetuksen jälkeen lähdemme 20 kilometrin mittaiselle reitille halki lumisten metsien. Matkan aikana nautimme kahvit / teet ja pullat. Ohjelman kesto 2,5-3 tuntia.

Hinta 85 € / henkilö (2/kelkka)S-etukortilla bonusta!
S-Etukortilla 79 € / hlö (ajo 2 / kelkka)

110 € / henkilö (1/kelkka)
Alle 12 -vuotiaat lapset 50€/lapsi


S-etukortilla kerrytät ostoistasi bonusta!

online


Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta). Alaikäraja moottorikelkkailuohjelmiin osallistumisessa 5 vuotta. Moottorikelkalla ja RZR-autoilla ajamiseen vaaditaan ajokortti (T- tai B- luokan kortti).

 

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.11.2017 - 14.04.2018
Ryhmän koko
4 - 60 persons
Kesto
3 tuntia
Hinta
79,00€/Adult
Kielet
English, Finnish, Russian