Olet täällä

MAJOITUS

Ruka Safariksen majoitusvalikoimasta löytyy majoitus useaan eri tarpeeseen:

LUKSUSHUVILAT

Otsolinna
Suuri kelohonkainen majoituskohde kokoustavalle asiakkaalle tai isoille ryhmille. Otsolinnaa voi vuokrata 9, 13 tai 17 makuuhuoneen kokonaisuutena. Talosta löytyy majoitustilat jopa 42 henkilölle. Jokaisessa huoneessa on lisäksi oma wc ja suihku. Oma catering - palvelumme toimittaa kohteeseen lisäksi ruokailut ryhmän toiveen mukaisesti. Rukan kylä palveluineen on 1 km päässä. Saunaosaston yhteydestä löytyy myös ulkoporeallas.
Lue lisää

Majatalo_Ruka_Finland_accommodationMajatalo_Ruka_Finland_accommodationMajatalo_Ruka_Finland_accommodation

Karhun Maja
Neljällä makuuhuoneella varustettu korkeatasoinen huoneisto kävelymatkan päässä Rukan keskuksesta. Jokaisessa makuuhuoneessa oma wc ja suihku. Tilava ruokailu- ja oleskelutila soveltuu myös kokoustamiseen. Oma catering - palvelumme toimittaa kohteeseen lisäksi ruokailut ryhmän toiveen mukaisesti. Majoituskapasiteetti 8 henkilöä. 
Lue lisää

Karhun_Maja_Ruka_FinlandKarhun_Maja_Ruka_FinlandKarhun_Maja_Ruka_Finland

Luppolinna
Luksushuvila Rukajärvellä. Luppolinnan voi varata 6, 10 tai 12 makuuhuoneen kokonaisuutena. Talossa suuri ruokailu- ja oleskelutila joka soveltuu myös kokoustamiseen. Lisäksi iso saunaosasto, jossa myös ulkoporeallas. Oma catering - palvelumme toimittaa kohteeseen lisäksi ruokailut ryhmän toiveen mukaisesti. Sijainti Rukajärven rannalla, 6 kilometriä Rukan keskuksesta. 
Lue lisää

Luppolinna_Ruka_FinlandLuppolinna_Ruka_FinlandLuppolinna_Ruka_Finland

Papin Talo
Rentoa luonnonläheistä majoitusta Rukajärvellä. Papin Talossa on kuusi makuuhuonetta, joissa kaikissa oma wc ja suihku. Talon yhteydestä löytyy myös lisähuoneistoja erillisellä sisäänkäynnillä.
Sijainti Rukajärven rannalla, 6 kilometriä Rukan keskuksesta. Talossa suuri ruokailu- ja oleskelutila, joka on majoittujien käytössä ja soveltuu muun muassa kokouksiin tai illanviettoihin.
Lue lisää

Papin_Talo_Ruka_FinlandPapin_Talo_Ruka_FinlandPapin_Talo_Ruka_Finland

MÖKIT

Villa Rukan Huurre
Hyvätasoinen kelohonkainen paritalohuoneisto Rukajärvellä, noin 6 km Rukan keskuksesta. Kohteessa kaksi mökkiä, joissa molemmissa vuodepaikat 10 henkilölle. Pyhävaaran latuverkosto kävelymatkan päässä, sekä Rukajärven monipuoliset harrastusmahdollisuudet myös kesäisin kävelymatkan päässä. SkiBus liikennöi mökin ohitse (linja 3). 
Lue lisää

Villa_Golf_Ruka_FinlandVilla Rukan HuurreVilla Rukan Huurre

Alinan Tupa
Romanttinen hirsihuvila aivan Rukajärven rannassa. Rukan keskukseen välimatkaa 7 kilometriä, SkiBussilla (linja 3) matka kestää vain 15 minuuttia. Yhdyslatu latuverkostoon avoinna heti jäiden salliessa. Huoneistossa viisi makuuhuonetta, kokonaiskapasiteetti 10 henkilöä.
Lue lisää

HUONEISTOT

Vanha Karhu Apartments
Kolme tyylikästä huoneistoa kävelymatkan päässä Rukan kylästä. Huoneistoissa oma sauna ja hyvinvarusteltu keittiö. Moottorikelkkareitistö ja latuverkosto 50 metrin päässä.  
Lue lisää

Papin Talo Apartments
Tyylikkäät huoneistot Rukajärven rannassa. Kesäisin monipuolinen harrastusmahdollisuus suoraan ovelta, talvisin yhdyslatu alueen latuverkostoon heti jäiden salliessa.
Lue lisää

HOTELLIMAJOITUS

Wilderness Hotel Papin Talo
Wilderness Hotel Papin Talo Rukajärven rannalla kutsuu majoittumaan ja nauttimaan rauhallisesta maalaismiljööstä. Papin Talo koostuu kuudesta kahden hengen huoneesta, joissa jokaisessa on oma wc, suihku ja vaatteiden kuivauskaappi. Huoneissa on myös oma tv ja jääkaappi. Huonehintaan sisältyy aamiainen, joka tarjoillaan läheisessä päärakennuksessa. 
Lue lisää

Papin_Talo_Ruka_FinlandPapin_Talo_Ruka_FinlandPapin_Talo_Ruka_Finland

Iisakki Guest house 
Iisakki Guest house sijaitsee Iisakki Village lomakylässä, 7km Rukalta. Iisakki Guest House koostuu neljästä hotellitason huoneesta, joissa jokaisessa oma kylpyhuone. Huoneiden yhteiskäytössä on myös keittiö/oleskelutila. Iisakki Village alueen monet harrastusmahdollisuudet takaavat onnistuneen loman.
Huonehintaan sisältyy aamiainen, joka tarjoillaan läheisessä päärakennuksessa. Talvisin Iisakki Villagesta liikennöi Skibus Rukan kylään.
Lue lisää

LEIRINTÄALUE

Iisakki Village leirintäalue
Rauhallisella paikalla Rukajärven rannalla sijaitseva leirintäalue avataan kesäkaudelle 20.5.2019. Leirintäalue avoinna päivittäin ilman ennakkovarausta, myös kausipaikkamahdollisuus.
Lue lisää