Olet täällä

Lumikenkengillä Pyhävaaran huipulle revontulia etsimään

Maanantai - Lauantai 19.00 (katso saatavilla olevat lähdöt verkkokaupasta)

Kävelyretkemme kulkee Pyhävaaran jyhkeissä vaaramaisemissa. Välillä pysähdymme ihailemaan tunturimaisemia, talvista hämärtyvää iltaa ja eläinten jälkiä. Hyvällä onnella näkyy revontuletkin. Retken aikana nautimme kuumat juomat ja kuuntelemme oppaan kertomuksia luonnosta ja revontulista. Kävelyreitin pituus 2 – 5 km ryhmänne kunnon ja reittivalinnan mukaan. Ohjelman kesto on noin 3 tuntia.

Hinta 65€ / henkilö
Lapset 5-11 vuotta 39€

online

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
20.11.2017 - 30.04.2018
Ryhmän koko
4 - 30 persons
Kesto
3 tuntia
Hinta
65,00€/Adult
39 €/lapsi, 5-11 vuotiaat
Kielet
English, Finnish, Russian