Olet täällä

Lumikenkäretki Oulangan kansallispuistoon

Tiistaisin klo 10

Oulangan kansallispuiston upeat koski- ja kanjonimaisemat ovat henkeäsalpaavan kauniit myös talvellakin. Retken aikana nautimme kahvit ja voileivät. Vaellusreitin pituus n. 4 km ja ohjelman kesto n. 4,5 tuntia.

Hinta             89 € / henkilöS-Etukortilla bonusta!
S-Etuhinta    79 € / henkilö
53 € / lapsi 3 - 11 v.

 

online

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.11.2017 - 23.04.2018
Ryhmän koko
4 - 50 persons
Kesto
4 tuntia
Sisältäen kuljetukset
Hinta
79,00€/Adult
Location
Lähtöpaikka
Kielet
English, Finnish, Russian