Olet täällä

Kokouspalvelut

Halusitpa pitää kokouksesi mukavasti majoituspaikassamme, luonnon helmassa safarin aikana tai kunnon kokoustiloissa Rukalla tai Kuusamossa, tarjoamme sinulle moninaisia vaihtoehtoja kokouspaikaksi.
Lue lisää

KOKOUSTILAT

Tiloistamme löytyy vaihtoehto kaikenlaisiin kokoustilatarpeisiin: rennosti majoituskohteessa, virallisemmin tilausravintola Kontioluolassa, Iisakin pirtissä, nuotion loimussa tai saunan lauteilla.

KOKOUSVÄLINEET

Kaikissa kohteissamme on dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu sekä muut tykötarpeet. Kaikissa kohteissamme on Internet -yhteys. Kontioluolassa on myös äänentoistojärjestelmä.

MAJOITUKSET

Kokoustilojen läheisyydessä on useita erilaisia majoitusmahdollisuuksia, luksusmajoituksesta eksoottiseen iglumajoitukseen! Ryhmät 2 - 40 henkilöä voivat pitää mukavasti kokousta myös mökeissämme!

KOKOUSTARJOILUT

Toimitamme kokoustiloihin tarjoilut tilauksenne mukaisesti.

OHEISPALVELUT

Kokouspäivän onnistunut anti on hyvä viimeistellä luonnon helmassa. Olemme suunnitelleet laajan tarjonnan oheisohjelmia kokouksien väliin tai päätteeksi. Voitte joko lähteä luontoon tai nauttia ravintoloidemme ja illanviettopaikkojemme suomista mahdollisuuksista.