Olet täällä

Koiravaljakkoajelu huskien johdolla (sisältää kuljetukset ja talvivarusteet)

HUSKY SAFARI 5km
Maanantaisin, Keskiviikkoisin & Torstaisin klo 12.30

Tutustumme seurallisiin huskyihin ja koirien ohjaajat kertovat niiden arkipäivästä. Ajo-ohjeiden jälkeen ajamme koiravaljakolla 5 kilometrin mittaisen matkan talvisessa luonnossa (2 henkilöä / reki). Ohjelman aikana nautimme nokipannukahvit ja makkarat. Ohjelman kesto 2-2,5 tuntia sis. kuljetukset Kuusamosta ja Rukalta.

Hinta 130 € / henkilö, 2 henkilöä / reki
- Lapset alle 12 vuotta 90 €


HUSKY SAFARI 10km
Perjantaisin klo 10.00

Tutustumme seurallisiin huskyihin ja koirien ohjaajat kertovat niiden arkipäivästä. Ajo-ohjeiden jälkeen ajamme koiravaljakolla 10 kilometrin mittaisen matkan talvisessa luonnossa (2 henkilöä / reki). Ohjelman aikana nautimme nokipannukahvit ja makkarat. Ohjelman kesto 2,5 - 3 tuntia sis. kuljetukset Kuusamosta ja Rukalta.

Hinta 155 € / henkilö, 2 henkilöä / reki
- Lapset alle 12 vuotta 109 €

 


HUSKY SAFARI 20km 
Maanantaisin, Tiistaisin, Keskiviikkoisin & Lauantaisin klo 10.00

Tutustumme seurallisiin huskyihin ja koirien ohjaajat kertovat niiden arkipäivästä. Ajo-ohjeiden jälkeen ajamme koiravaljakolla 20 kilometrin mittaisen matkan talvisessa luonnossa (2 henkilöä / reki). Ohjelman aikana nautimme nokipannukahvit ja makkarat. Ohjelman kesto 3-4 tuntia sis. kuljetukset Kuusamosta ja Rukalta.

Hinta 188 € / henkilö, 2 henkilöä / reki
- Lapset alle 12 vuotta 145 €

ONLINE BOOKING!


HUSKY PÄIVÄSAFARI  
Torstaisin klo 10.00

Tutustumme seurallisiin huskyihin ja koirien ohjaajat kertovat niiden arkipäivästä. Ajo-ohjeiden jälkeen ajamme koiravaljakolla ikimuistoisen 20 kilometrin mittaisen matkan talvisessa luonnossa (2 henkilöä / reki). Ohjelman aikana nautimme retkieväät.
Ohjelman kesto n. 5 tuntia sis. kuljetukset Rukalta. Huom! Tähän ohjelmaan noudot vain Rukan alueelta! Huomioithan myös poikkeavan kuljetusaikataulun. Itse ohjelma alkaa klo 11.00, mutta lähtö Rukalta safarikeskukseltamme klo 10.00, Rukan keskusaukio skibus pysäkki 10.10 ja Masto aitio skibus pysäkki 10.20. Kuljetus ohjelmapaikalle noin 40 minuuttia.

ONLINE BOOKING!

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

 

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.12.2017 - 08.04.2018
Ryhmän koko
4 - 20 persons
Kesto
2 tuntia
Hinta
130,00€/Adult
Lapset alle 12 vuotta 90 €
Kielet
English, Finnish, Russian