Maksuton SkiBus Rukan alueella

Rukan alueella liikut SkiBussilla ilmaiseksi, kun olet suuntaamassa rinteeseen tai rinteestä laskuvälineiden kanssa 16.11.2018 – 1.5.2019 välisenä aikana. Ilman laskuvälineitä liikuttaessa matka on maksuton voimassaolevaa hissilippua tai kausikorttia kuljettajalle näyttämällä. Ilman välineitä tai hissilippua matkustaville matkan hinta Rukan alueella on aikuisilta 3 € ja lapsilta 2€. Tutustu myös Kuusamo-Ruka-Kuusamo SkiBussiin >

SkiBus aikataulut

Välineet kuntoon talvea varten

Toimivilla välineillä saat enemmän irti rinnepäivästäsi. Pisteen suksihuollossa tehdään pohjan suoristukset, hionnat ja kuvioinnit ammattitaidolla. Uusille suksille on suositeltavaa tehdä HotBox-pohjustusvoitelu ja myös siteiden asennukset uusiin suksiin.

Laskijan uudet vaatteet

RukaStoren laajasta valikoimasta löydät vaatteet ja varusteet rinteeseen, ladulle ja vapaa-aikaan. Rukan laajin suksi- ja lautavalikoima nyt myös kokeiltavissa rinteessä, joka päivä!

#LUMENKOORDINAATIT

Kausikortit verkkokaupasta

RukaPyhä -kausikortilla hiihdät kahdessa tunturissa jopa yli 200 päivää kaudessa! Vaihtoehtoisesti voit ostaa kausikortin vain toiseen tunturiin. Tutustu kausikorttityyppeihin ja hinnastoon >

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi yleisimmillä verkkopankeilla tai luottokortilla. Lisäksi tarjoamme Klarnan maksupalvelun, jolla voit maksaa ostoksesi joko erissä tai laskulla.

Osta verkkokaupasta

Tutustu myös kausikortilla saataviin etuihin tällä sivulla.

Etuja kausikortilla

Rukan rinneilojen lisäksi Ruka-lippusi on avain etuihin Rukalla ja Kuusamossa. Tutustu etuihin ja palveluihin liikkuessasi lumen koordinaateilla. Etuja päivitetään myös laskukauden aikana.
Edut ovat henkilökohtaisia kausikorttilaisille, eikä edut koske yrityskortteja.

Tekemistä aamusta iltaan

Lumen koordinaatit tarjoavat tekemistä kaiken ikäisille aamusta iltamyöhään. Tutustu aktiviteetteihin ja löydä oma suosikkisi.