Kausikortit verkkokaupasta

RukaPyhä -kausikortilla hiihdät kahdessa tunturissa jopa yli 200 päivää kaudessa! Vaihtoehtoisesti voit ostaa kausikortin vain toiseen tunturiin. Tutustu kausikorttityyppeihin ja hinnastoon >

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi yleisimmillä verkkopankeilla tai luottokortilla. Lisäksi tarjoamme Klarnan maksupalvelun, jolla voit maksaa ostoksesi joko erissä tai laskulla.

Osta verkkokaupasta

Tutustu myös kausikortilla saataviin etuihin tällä sivulla.

 

Etuja kausikortilla

Rukan rinneilojen lisäksi Ruka-lippusi on avain moniin rahanarvoisiin etuihin Rukalla ja Kuusamossa. Edut ovat henkilökohtaisia kausikorttilaisille, eikä edut koske yrityskortteja. Etuja päivitetään myös laskukauden aikana.

  • VIP välinevuokraus itselle ja kaverille (1+1) normaalivuokrauksen hinnalla
  • Rukan hiihtokoulun yksityistunnit 50min (1+1) kaksi yhden hinnalla (kaveri veloituksetta mukaan)
  • -50% Kumpareen kuntosalin kertakäynneistä, alennettu hinta 5,50 € (koskee myös treenareita) 
  • Välinehuolto kausikortilla -20% koko kauden
  •  Vuokraa oma kaappi suksisäilytykseen hintaan 99€/kausi (norm. 119 €)
  • Kausikorttilaisille kohdennetut edut Ski-Inn majoituskohteissa
  • -15 % alennus normaalihintaisista Ruka-Pyhä tekstiileistä 
  • Alennusta rinneravintoloista: Ski Bistro, Ravintola Piste ja Villisika, Colorado, Stefans Steak House ja Hanko Sushi tarjoavat -20% alennuksen alacarte annoksista, sekä suodatinkahvi/tee/kaakao 2 €
  • Outdoor Passionin online-kaupasta Jääkiipeilyseikkailu Rukalla ja Arktinen hiihtoretki OAC karvapohjasuksilla Konttaiselle -10%. Etu on voimassa 1.1.2020–25.4.2020.

 

Laskijan uudet vaatteet

RukaStoren laajasta valikoimasta löydät vaatteet ja varusteet rinteeseen, ladulle ja vapaa-aikaan. Rukan laajin suksi- ja lautavalikoima nyt myös kokeiltavissa rinteessä, joka päivä!

Välineet kuntoon talvea varten

Toimivilla välineillä saat enemmän irti rinnepäivästäsi. Pisteen suksihuollossa tehdään pohjan suoristukset, hionnat ja kuvioinnit ammattitaidolla. Uusille suksille on suositeltavaa tehdä HotBox-pohjustusvoitelu ja myös siteiden asennukset uusiin suksiin.

Maksuton SkiBus Rukan alueella

Rukan alueella liikut SkiBussilla ilmaiseksi, kun olet suuntaamassa rinteeseen tai rinteestä laskuvälineiden kanssa 16.11.2018 – 1.5.2019 välisenä aikana. Ilman laskuvälineitä liikuttaessa matka on maksuton voimassaolevaa hissilippua tai kausikorttia kuljettajalle näyttämällä. Ilman välineitä tai hissilippua matkustaville matkan hinta Rukan alueella on aikuisilta 3 € ja lapsilta 2€. Tutustu myös Kuusamo-Ruka-Kuusamo SkiBussiin >

SkiBus aikataulut

#LUMENKOORDINAATIT