Olet täällä

Pystyvälilehdet

accomodtion
Rukan matkakauppa
Majoitus
Esim. 15.06.2021
activity
Rukan matkakauppa
Aktiviteetit
Tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Koskenlaskua, melontaa, vaellusta, kalastusta, golfia ja kaikkea muuta kivaa!

VARAA SEIKKAILUSI
travel
Rukan matkakauppa
Matkustaminen
Lento-, juna- ja bussiliput löydät täältä!

Edestakainen matka lentäen Kuusamoon tai junalla Ouluun alle 130 eurolla.

VARAA NYT
package
Rukan matkakauppa
Offers & Packages
Tutustu Ruka-Kuusamon paketteihin ja tarjouksiin ja varaa omasi pian - parhaat edut viedään käsistä.

KATSO PAKETIT
tickets
Rukan matkakauppa
Pääsyliput
Liput parhaisiin bileisiin!

JVG, Isac Elliot, Anna Abreu, Stig, Kasmir, Pete Parkkonen, Jenni Vartiainen, Jukka Poika, Apulanta, Elastinen...

VARAA BILELIPUT
lifts
Rukan matkakauppa
Hissiliput
Hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30 % lisäalennus!

NÄYTÄ HISSILIPPUHINNAT

Rudolf's Revenge - PERUTTU

30.8.2019 - 1.9.2019
Gravity * Cross-country 30.8.-1.9.2019

julkaistu 2.7.2019: Suuren pettymyksen kera joudumme ilmoittamaan, että Rukalle suunnitellut Rudolf’s Revenge ja Funduro Cup -tapahtumat on peruttu. Syynä alueen lukuisat infran rakennus- & huoltotyöt, joiden valmistumisen aikataulu on liian epävarma laadukkaan suunnittelutyön toteuttamiseksi. Roudan hidas sulaminen esti huoltotöiden aloittamisen aikataulun mukaisesti, minkä johdosta työt voivat jatkua vielä elo-syyskuun vaihteessa ja vaikuttavat näin olennaisesti mm. kilpailun reittien toteutukseen. 

Tapahtumia tuottaessamme haluamme taata osallistujille parhaat mahdolliset puitteet, ja koska emme siihen tänä vuonna Rukalla pysty 100% varmuudella, niin otamme aikalisän ja alamme suunnittelemaan ensi vuotta. Olemme yhteydessä kaikkiin jo tapahtumaan ilmoittautuneisiin ja luonnollisestikin palautamme ilmoittautumismaksut kokonaisuudessaan. Pahoittelemme tilannetta ja tiedotamme vuoden 2020 tapahtuman päivämääristä vuoden 2019 aikana. 

* * *

Ilmastonmuutoksen aikaansaama epävarmuus lumitilanteesta ympäri maailman on saanut Joulupukin harkitsemaan, pitäisikö pororeki korvata maastopyöräilevillä tontuilla. Rudolf on huolissaan ja vihainen – pelkää menettävänsä työpaikkansa. Niinpä hän haastaa kaikki maastopyöräilevät tontut kilpailuun todistaakseen porojen olevan nopeampia!

Ota Rudolfin haaste vastaan ja osallistu kesän erityisimpään maastopyörätapahtumaan. Tarjolla massalähtökilpailut niin alamäkeen kuin tasamaastoonkin, joista voit valita omaan ajotyyliisi sopivamman. Lapset kutsumme mukaan Santa’s Little Helpers –kilpailuun ja ottamaan osaa lasten ajotunneille. Näiden ohella ajettavaa löytyy mm. ajoklinikoiden ja päiväretkien muodossa.

Etsi itsellesi mieluisimmat vaihtoehdot yhteensä yli 20 erilaisen tapahtuman ja ohjelman joukosta, äläkä unohda jatkoja ja expo-aluetta Rukan kylällä. Haaste on heitetty, Rudolf odottaa sinua!

Lisätiedodot, Rudolf's Revenge

Löydät Rudolf's Revengen myös Facebookista

Rudolf's Revenge, aikataulu: 

Hae tapahtuman ajalle (30.8.2019 - 1.9.2019) yhdellä klikkauksella: