Funduro Cupin 4. osakisa, Ruka 2022

Vuoden 2022 Funduro Cupin neljäs ja pohjoisin osakilpailu ajetaan Rukalla kaksipäiväisen kisan muodossa. Funduro-kisan jatkona Rukalla on tarjolla Kitka MTB -tapahtuman ohjelmaa koko loppuviikon, joten majoitus kannattaa varata koko viikoksi ja osallistua myös muihin ohjelmanumeroihin!
Время
27.7.2022 - 28.7.2022
место
Ruka Bike Park
Isot tapahtumat Urheilu

Funduro Cup Ruka 2022

Rukan kilpailureitit ovat profiililtaan kohtalaisen loivia, mutta pitkähköjä. Maapohja on kivinen osassa reiteistä (pientä, terävää kiveä), mikä kannattaa huomioida rengasvalinnassa. Vaikeustasoltaan reitit ovat sinisiä tai punaisia. Käytössä on useampi erityylinen hissi, joiden lisäksi kisassa on myös poljettavaa siirtymää.

Keskiviikkoiltana on kaikille pakollinen ajajakokous, jonka jälkeen suoritetaan sokkona yksi erikoiserikoiskoe. Torstain kisassa ajetaan jokainen erikoiskoe kahteen kertaan määrätyssä järjestyksessä (ellei toisin myöhemmin ilmoiteta). Alle 10v. ja 10-13v. luokat voivat ajaa erikoiskokeet kahdesti (jolloin parempi aika jää voimaan) tai halutessaan vain kerran. Tarkemmat tiedot kilpailureitistä ja sarjoittain vaadittavista erikoiskokeista julkaistaan kilpailuviikolla.

Lue kilpailun säännöt ajatuksella, sillä sääntöjen rikkomisesta voi tulla aikasakkoa. Osallistujainfosta löytyy tärkeät tiedot kaikille kuskeille kisassa toimimiseen ja lisäksi linkki videoon ensikertalaisille. Ensiavun puhelinnumero kilpailun aikana: 041-4883851

Aikataulu (muutokset mahdollisia):

Keskiviikko 27.7.2022
10-14 Kilpailutoimisto avoinna
Vapaat harjoitukset hissin aukioloaikojen puitteissa
19:30 Ajajakokous Rukan kylässä
19:45 Sokkona ajettava erikoiskoe

Torstai 28.7.2022
11:00 Kilpailu alkaa
17:30 Kilpailu päättyy / viimeinen kuljettaja maalissa (arvio)
20:00 Palkintojenjako iltaseremoniassa
Torstain lähtöjärjestys on numerojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan. Lähtötiheys n. kolme kuskia / min, joten isommalla numerolla lähtevät voivat aivan hyvin saapua paikalle hieman myöhemmin.

Kilpailussa ajettavat luokat:

Juniorit ja nuoret: alle 10v., 10-13v., 14-16v. ja alle 21v.
Miehet, M-40, Hardtail ja eBike
Naiset, eBike Naiset

Osallistumismaksut:

59 €/aikuiset, 45 €/juniorit ja nuoret
Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä 69 €/aikuiset, 55 €/juniorit ja nuoret (myös korttimaksut!)

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 20.7. klo 23:59. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu paikan päällä lauantaina 27.7. klo 10 alkaen, jos paikkoja on vielä jäljellä. Kilpailuun mahtuu 230 kuljettajaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittaudu nyt


Osallistumismaksu sisältää:

Merkitty kilpailureitti
SportIdent SIAC ajanottochipin vuokra
Kilpailunumero kiinnitystarvikkeineen
Tulospalvelu, tulokset tarkasteltavissa netissä erikoiskoekohtaisesti
Ensiapu kilpailun aikana
Pyöränpesumahdollisuus
HUOM! Hissilippu ei poikkeuksellisesti kuulu osallistumismaksuun. Rukalla tarjolla erikoishintaiset hissiliput koko Funduro+Kitka -viikolle - valitse haluamasi määrä päiviä sen mukaan, monenako päivänä osallistut tapahtumiin. Hissiliput ostettavissa Rukan myyntipisteistä.

Osallistujia ei ole vakuutettu kilpailunjärjestäjän toimesta. Jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan tarpeelliseksi katsomastaan vakuutusturvasta.
 

Hissilipputarjous kilpailijoille:

Ruka tarjoaa Kitka Moutain Bike Weekendin kilpailijoille hissiliput tapahtuman ajaksi 27.-30.7. -15% alennuksella.  

Alennetun hissilipun voi lunastaa Pisteen vuokraamon lipunmyynnistä henkilö, joka on ennakkoon ilmoittautunut ja maksanut osallistumismaksun vähintään yhteen tapahtuman kilpailuun - Funduro Cup, DH Cup tai Rookie DH ja Ride & Climb Turbo Slalom.


Majoitustarjous:

Majoitu Ski-Inn RukaVillage30, RukaSuites43 tai Aurinkorinne49 huoneistossa 4 yötä 3 yön hinnalla tapahtuman aikaan 27.-31.7.2022. Halutessasi voit ostaa majoitukseen myös lisäöitä.

Varaa majoitus Rukan myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@ruka.fi. Tarjouksen saat ilmoittamalla koodin: Kitka.


Samaan aikaan tapahtuu: