Olet täällä

0400 101 620, Pöytävaraukset ja tarjoukset 0300 472 223
-
myynti@ravintola.fi
Rukankyläntie 17
93830
Rukatunturi

Ravintola Piste

RAVINTOLA PISTE - MONTA PISTETTÄ IIN PÄÄLLE!


Piste sijaitsee Rukan kylän keskeisimmällä paikalla, Eturinteiden juurella, joten talvella voit laskea suoraan rappujen luo! Pisteen baarista saat niin suolaista kuin makeaakin huikopalaa. Palvelemme rinneväkeä heti aamusta klo 10.00 alkaen. Meiltä saat kahvit, kaakaot ja pienet makeat ja suolaiset herkut. Pisteen lounaspuolelta löydät jo klassikoksi muodostuneen keittobuffetin ja Villisian puolella lounasannoksia pöytiintarjoiltuna joka päivä. Supersuosittu keittobuffet on ehdottomasti testattava ainakin kerran loman aikana. Varoituksen sana: se voi kyllä viedä kielen mennessään... Keitot valmistetaan paikallisista raaka-aineista omassa keittiössämme. Villisian lounaslistalta löytyy toki myös tuhdimpaa purtavaa jokaiseen makuun. Uusi perheravintolamme Villisika palvelee ruokailijoita Pisteen katon alla omalla sisäänkäynnillä kylän puolelta. Lapsille oma ruokalista ja iso leikkinurkkaus!

Tervetuloa pistäytymään - voit viipyä pidempäänkin!
 

Virtuaaliesittely Pisteen esiintyjät

BILEET @ PISTE 

Rinnepäivän kruunaa vauhdikas afterSki! Keväällä AfterSki terassilla. Pisteen bileistä löydät tunturin nimekkäimmät esiintyjät.

Pisteen hulppean VIP-parven tilavuokra on 750 €/ilta sisältäen kolme pulloa Moet & Chandon Golden Sleeve 1,5 l shampanjaa. Kysy myös vaihtoehto!  Maksimi henkilömäärä 25 henkilöä.

Tunnelmallisen takka-alueen VIP-tilan hinta on 500 €/ilta sisältäen kolme pulloa Moet & Chandon Brut -samppanjaa (à 0,75l). Kysy myös vaihtoehto!  Maksimi henkilömäärä 12 henkilöä.

Baarin puolelta pöytävarauksen hinta on 250 €/ilta sisältäen yhden pullon Moet & Chandon Imperial Brút 0,75 l. Kysy myös vaihtoehto!  Maksimi henkilömäärä 6 henkilöä.

Kaikki pakettimme sisältävät jonon ohituksen koko seurueelle, narikan sekä pöytiintarjoilun houstiltamme. Pääsyliput live- ja erikoisiltoina eivät sisälly pakettihintaan, voimme halutessanne lisätä ne pakettiin. Suosittelemme ennakkoon pääsylippujen hankkimista netistä osoitteesta ticketmaster.fi. VIP-varaus tulee lunastaa ovella maksaen klo 23.30 mennessä. Sisäänkäynti VIP-jonosta. Pöytiin tarjoillaan pöytämenun mukaisesti. Varattu tila (parvi tai pöytä) on asiakkaan käytettävissä klo 03.30 saakka. 

Lisätiedot ja varaukset: myynti@ravintola.fi

Tervetuloa  viihtymään rentoon tunnelmaan!

 

TUTUSTU MYÖS: 

Restaurant Stefan's Steakhouse logo, Ski Resort Ruka, Lapland, Finland

 

Restaurant Ski Bistro logo, Ski Resort Ruka, Lapland, Finland