Olet täällä

040 480 8080
krista.wendelin@gmail.com
Säväkäntie 10
93600
Kuusamo

Ratsutalli Säväkkä

Ratsutalli Säväkkä on 3 kilometrin päässä Kuusamon keskustasta sijaitseva ratsastuskoulu. Laadukas opetus ja hyvin koulutetut hevoset ovat selkeänä ohjenuorana Suomen Ratsastajainliiton hyväksymän ja valvoman ratsastuskoulun toiminnassa. Säväkässä on valoisa 8 hevosen talli, pihatto, suuri valaistu kenttä sekä viihtyisä kota.  Tallilla asuu 14 hevosta, kaksi kissaa ja vuohi.

Palveluihimme kuuluvat ratsastustunnit, talutusratsastus, yksityis-ja pienryhmätunnit sekä maastoratsastus.

Käytössämme on Hopoti varausjärjestelmä, kaikki tunnit varataan netissä! Osoitteessa hopoti.com näet varauskalenterin ja voit varata haluamasi tunnin helposti ja mihin aikaan vain! Myös talutusratsastukset ja yksityistunnit löytyvät hopotin kalenterista. Voit laittaa tekstiviestin tallin numeroon 0404 808080, mikäli kysyttävää.

 

Tervetuloa Ratsutalli Säväkkään! 

RATSASTUSTUNNIT

Ratsastustunnit kaikentasoisille ja -ikäisille ratsastajille kilteillä ja osaavilla opetushevosilla. Laadukas ja ammattitaitoinen opetus, tunnilla max 6 ratsastajaa. Irtotuntina tai tunnit omalle ryhmälle sopimuksen mukaan. Katso vapaat paikat Hopotista ja varaa oma tuntisi!

24€/hlö/1 tunti

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunteja järjestetään muiden tuntien ulkopuolella erikseen sovittuina aikoina, esim. viikonloppuisin aamupäivällä ja viikolla ennen iltatunteja.

50€/h

MAASTORATSASTUS SÄVÄKÄSSÄ

Tervetuloa ratsastamaan rauhallisilla ratsuillamme Säväkän rinteen huipulle ihailemaan Kuusamon ainutlaatuista luontoa! Rinnemaaston kesto 1 h. Ohjelmaan sisältyy maastoratsastuksen lisäksi kentällä tapahtuva alkuopastus, jossa katsomme ratsastajan avut ennen maastoon lähtöä.

Hinta: 35 €/hlö/1 tunti

ratsutallisavakka.fi