Olet täällä

Hotelli: +358 200 48126 ryhmä&kokousmyynti +358 (0)200 373 23 (0,17 eur/puh + 0,75 eur/min)
rukahovi.cumulus@restelhotels.fi ryhmät&kokoukset: north.sales@restel.fi
Rukankyläntie 15
93830
RUKATUNTURI

Kaltiokivi & Lobby Bar

Viihtyisä ravintola Kaltiokivi ja tunnelmallinen uusi Lobby bar  katutasossa, lähellä kaikkea!

Cumulus Resort Rukahovin  ravintola Kaltiokivi on seurustelu- ja ruokaravintola.   Lobby barissa taas on mukava levähtää hetki ulkoilun lomassa. 

Tilavan 220-paikkaisen Kaltiokiven ruokalista on herkkuja moneen makuun ja hintaluokkaan.  Kaltiokiven listalla on salaattia, keittoa, kalaa, pihvejä ja tietystikin poroa. Ja jälkiruoaksi maistuu varmasti Lapin leipäjuusto ja lakkahillo. Ravintolassa on nurkkaus perheen pienimmille, jossa pienet ruokailijat viihtyvät omissa leikeissään hyvin toistensa seurassa.

Lobby bar  on mukava rentoutumispaikka; voit nauttia erilaisista juomista päivän lehtiä silmäillen. Keskeisen sijaintinsa takia Lobby bar sopii erinomaisesti myös kohtaamispaikaksi. Lobby barissa voit seurata myös urheilua! 

Lobby barista löydät myös pientä purtavaa ! 

Kaltiokivessä tarjolla maittava Kotiruokalounas päivittäin  klo 12-15.00 a 13,50eur / hlö 16.2. 2018 saakka. Tämän jälkeen kotiruokalounas ravintola Kaarle XII Ski Rukassa. 

Kaltiokiven a la carte lista tässä

PDF iconcu_ruka_kaltiokivi_ruokalista.pdf

 

 

Lobby bar  avoinna joka päivä hotellin ollessa avoinna klo 9.00 alkaen. Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan!

Ravintola Kaltiokivi on mukana Kuusamo Lapland Wild Food -hankkeessa, joka on tae ruuan paikallisesta alkuperästä, puhtaista raaka-aineista ja perinteisen mutkattomasta valmistustavasta.

Ravintola Kaltiokiven Oiva-raportti