Olet täällä

Hotelli: +358 200 48126 ryhmä&kokousmyynti +358 (0)200 373 23 (0,17 eur/puh + 0,75 eur/min)
rukahovi.cumulus@restelhotels.fi, ryhmät&kokoukset/groups & conference: north.sales@restel.fi
Rukankyläntie 15
93830
RUKATUNTURI

Rukahovin huoneistohotelli

Rukahovin huoneistoissa asut mukavasti omassa rauhassa, lähellä palveluja! 

www.cumulus.fi-sivuilla  voit varata suoraan majoituksen tai majoituspaketin!

 

Cumulus Resort Rukahovin  huoneistohotelli sijaitsee Kelorinteen ala-aseman välittömässä läheisyydessä ja 400 metrin kävelymatkan päässä  Cumulus Resort Rukahovin päärakennuksesta ja Rukan kylän palveluista.

 Tarjolla on 40 huoneistoa 2 - 6 henkilölle. Huoneistoissa on oma sauna, tupakeittiö, perusastiasto, mikroaaltouuni, tv satellittikanavineen, kuivauskaappi ja liinavaatteet (sis. pyyhkeet). Isoimmissa huoneistoissa on myös astianpesukone.

 

Rukahovin ravintolamaailma

Kaarle XII Ski Ruka – ravintolassa on Rukahovin iltaelämä. Kaarle XII Ski Ruka tarjoaa  viihdettä live-esiintyjien muodossa, karaokea ja yökerhotunnelmaa , buffet illallisia ja hiihtokaudella myös lounasta. Kaarle XII Ski Rukan uusi upea terassi rinnenäköalalla  sykkii after skitä kevät viikoilla.

Viihtyisässä ruokaravintola Kaltiokivessä  on monen kestosuosikki monipuolisine ruokalistoineen .

 Uudistunut Lobby bar palvelee aamusta iltaan ja sieltä löytyy mm. pientä syötävää ja juomia moneen makuun. 

 

Kokoustilat Rukan kokouskeskuksessa

Hotellissa on kokoustiloja yhteensä 390 hengelle. Rukan kokouskeskus  tarjoaa upeat puitteet kokoukseen ja juhlatilaisuuteen, jonka yläkerran saleista on upeat näkymät yli vaaramaiseman. Täällä tarjoat ryhmällesi ripauksen pohjolan luxusta ja enemmän elämyksiä lukuisten valmiiden ohjelmapakettien muodossa.

Hyvinvointi 

Hotellin tiloissa toimii  Day Spa Studio Feel It  - hyvinvointi- , kauneus ja hierontapalveluita tarjoava keidas. Hotellissa on varattavissa tunnelmallinen Kelo-sauna 8-10 henkilölle. Myös hotellin Presidentin sviittiä voi varata saunailtaa varten.