Olet täällä

Moottorikelkkasafari Venäjän rajalle

Keskiviikkoisin ja Lauantaisin klo 10.00

Matkaamme kelkoilla itärajan tuntumaan, Kuntivaaraan, jonka rinteet ja huippu ovat tykkypuiden peittämää lumitaidetta. Nousemme kelkoilla yli 480 metriä korkealle huipulle, josta avautuvat upeat näköalat ympäröivään talviseen erämaahan. Venäjän raja on vain muutaman kilometrin päässä ja voimme nähdä rajavyöhykkeen ja sen takaiset suuret erämaa-alueet. Safarin aikana nautimme keittolounaan ja kahvit kodikkaassa ravintolassa. Kokonaismatka n.100 km ja safari on vaativa. Ohjelman kesto on noin 6 tuntia.
Tämä safari ajetaan 1 hlö / kelkka. Ei sovellu alle 12-vuotiaille lapsille. Kysy myös yksityisohjelmaa ryhmällesi.

Hinta 215 € / henkilö (1/kelkka)S-etukortilla bonusta!
S-Etukortilla 195 € / henkilö (1 / kelkka)

online

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta). Alaikäraja moottorikelkkailuohjelmiin osallistumisessa 5 vuotta. Moottorikelkalla ja RZR-autoilla ajamiseen vaaditaan ajokortti (T- tai B- luokan kortti).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Kysy tarjous myös lyhyemmistä tai pidemmistä, yön yli kestävistä kelkkasafareistamme.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.12.2017 - 15.04.2018
Ryhmän koko
4 - 30 persons
Kesto
6 tuntia
Hinta
195,00€/Adult
1 hlö/kelkka
Kielet
English, Finnish, Russian