Olet täällä

Polar Night Ride

26.1.2018 - 2.2.2018
at
19:00
-
23:00
Polar Night Light -tapahtuman aikaan perjantaisin (26.1. ja 2.2.) klo 19–23 Rukan rinteet muuttuvat eläväksi valoteokseksi, kun jokainen laskija pääsee osallistumaan valotapahtumaan omilla valonlähteillään Polar Night Ride -laskuilloissa.

Kaiva siis kaikki kotoa löytyvät otsalamput, heijastimet ja miniled-valaisimet, pue ne yllesi ja ole Yömäen kirkkain tähti! Paikalla on tasku- ja otsalamppuvalmistaja Armytek myymässä halukkaille teemaan sopivaa lisävalaistusta 2.2. illalla Kuru-hissin ala-aseman vieressä. Osallistuaksesi tarvitset vain voimassa olevan hissilipun! 

Osallistu kilpailuun julkaisemalla kuva itsestäsi tai tuomastasi lisävalosta rinteeseen yömäen aikana Instagramissa. Loistavimmat kuvat laskuasuista ja luovimmista valaistusratkaisuista palkitaan Armytekin monikäyttöisillä ja laadukkailla Wizard Magnet USB otsalampuilla. Osallistu käyttämällä hashtagejä #polarnightride #polarnightlightfestival. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti seuraavan aamupäivän aikana Instagramin kautta ja palkinnot voi lunastaa RukaStoresta.