Olet täällä

Päivä joulupukin mökillä

Lauantaisin 2.12.2017-30.3.2018 klo 9.30 alkaen.

Tee riemukas retki Joulupukin mökille, jossa tapaat myös Joulumuorin sekä tontut. Järjestämme kuljetukset Rukalta ja Kuusamosta, joista matkaa mökille on noin 30 minuuttia.

Ohjelma alkaa tonttujen opastamalla mäenlaskulla, joten muistakaa pukeutua lämpimästi! Pulkkailun jälkeen nautimme makkarat ja kuumat mehut kodassa.

Joulupukki ja Muori kutsuvat vieraat pirttiin, jossa Joulupukki kertoilee tarinoita elämästään. Tarinoiden jälkeen lapset nimitetään tontuiksi ja he pääsevät kokeilemaan tonttutaitojaan piparien ja pullan leivonnassa sekä joulukorttien askartelussa. Jouluaskareiden lomassa nautimme kupposen kahvia, teetä, glögiä tai Muorin kotitekoista marjamehua. Pipareita ja suklaata saa syödä niin paljon kuin jaksaa!

Joulupukin postin pienestä sivukonttorista voi ostaa tuliaisia sekä matkamuistoja ja lähettää postikortteja. Ohjelman lopuksi laulamme yhdessä Joulupukille hänen suosikki joululaulunsa. Pukki palkitsee uudet tontut ahkerasta työstä pienellä lahjalla. Itse tehdyt leivonnaiset pakataan mukaan kotiin vietäväksi.

Hinta: 75 €/henkilö, alle 3-vuotiaat maksutta. Hinta sisältää kuljetukset, pulkkamäen ja makkarat kodalla, jouluohjelman ja lahjan lapselle. Kesto kuljetuksineen 4 h.

Varaukset perjantaihin klo 16 mennessä.
 
Soveltuu erityisesti lapsiperheille. Muistakaa pukeutua lämpimästi!

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
02.12.2017 - 30.03.2018
Ryhmän koko
2 - 30 persons
Kesto
4 tuntia
Hinta
75,00€/Person
Lapset alle 3 v maksutta.
Kielet
English, Finnish, German, Russian