Samasta paikasta monta ideaa

Jos et itse keksi sopivaa teemaa tai ohjelmaa pikkujouluihisi, anna meidän auttaa sinua luomaan täysin oma tunturitapahtumasi. Voit myös valita Rukan tapahtumakalenterista mieleisesi tapahtuman ja yhdistää juhlasi sen ohjelmaan. Varaa majoitus, ruokailut, aktiviteetit ja elämykset kootusti yhdestä paikasta puh: 08 8600 300, email: myynti@ruka.fi tai jätä tarjouspyyntö >

Tehdään ja koetaan yhdessä

Voit pohjustaa juhlasi Rukan rinnehuveilla, vaikka lähtötasosi olisi nolla. Hiihtokoulun ryhmien tarpeisiin räätälöidyissä ohjelmissa voit kokea rattikelkkarallin huumaava jännitystä, pelata lumisählyä tai saada tekniikkavinkkejä rinteeseen sekä murtsikkaladulle. Jos kaipaat vielä rennompaa meininkiä, kelluskele koskessa tai hikoile syksyn kiireet pois Saunatourilla. Katso kaikki aktiviteetit!

Varaa jouluiset elämykset: 

Loading...

Meiltä pikkujouluihin monta oikeaa reseptiä

Muutaman menuvaihtoehdon sijaan tutustu meidän monipuoliseen ravintolatarjoamaan ja kysy ryhmällesi sopivaa tarjoiluehdotusta.

Tähtiartisteja lavoilla ja huippuja rinteillä

Rukan tapahtumat tuovat oman lisämausteensa pikkujoulukauteen. Voit myös järjestää oman rinnetapahtumasi yhdessä rukalaisten kanssa. Katso kaikki tapahtumat!

#LUMENKOORDINAATIT