Olet täällä

Petäjäkylä - majoitu mukavasti palvelujen lähellä

Petajalammen Lomakylä Tervetuloa viettämään rentouttava loma kauniilla Petäjälammen rannalla! Petäjälammen Lomakylän  uudistuessa Petäjäkyläksi, majoituspalveluita löytyy yhä useampaan makuun.  Majoituspaketteja löytyy niin golfin, hevosten kuin porojenkin ystäville. Tarjoamme majoitusta viihtyisissä loma-asunnoissamme Petäjälammella sekä kotoisassa perhehotellissamme Kuusamon keskustassa vuoden ympäri. Kesäisin kauniilla alueella toimii leirintä-alue, voit majoittua idyllisissä kesämökeissä, tai varata teltta- tai asuntovaunupaikan alueeltamme. 

Kodikkaat loma-asunnot ympärivuotisessa käytössä

Petäjäkylän loma-asunnot ovat mukavuuksin varustettuja rauhallisia lomanviettopaikkoja. Kaikista mökeistä on helppo kulku ja näkymä kirkasvetisen Petäjälammen rantaan.  Mökit on sisustettu viihtyisiksi vuodenajan ja kauden mukaan. Mökeissä on oleskelutila, keittiö, ruokailutila, 3 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone, WC sekä terassi. Mökeissä on vuodepaikkoja 4 – 6 henkilölle (+ 2 lisäpetiä).

Mökeissä on vakiona takka + puut, pyyhkeet, peti- ja liinavaatteet, televisio, CD-soitin, pyykinkuivausteline, silitysrauta ja – lauta, pölynimuri, auton lämmityspaikka ja oma piha. Keittiössä sähköliesi ja -uuni, liesituuletin, astianpesukone, mikro- aaltouuni, jääkaappi-pakastin, kahvin ja vedenkeitin, leivänpaahdin, ruoanlaittoon tarvittavat astiat ja 8 hlön ruokailuastiasto.

Lämpimästi Tervetuloa!Viihdy rauhallisessa luontoympäristössä

Petäjäkylä on rauhallinen lomanviettopaikka myös perheille ja ympäristö on oikea ulkoilijan unelma!  Ympäristön mäntymaasto, vaihtelevat ulkoilureitit sekä liikuntapaikat tarjoavat vieraille tekemistä jokaiselle päivälle, vuoden ympäri.  Petäjäkylästä on lyhyt matka golf-radalle, urheilupaikoille ja kesä- sekä talviurheilureiteille.

Voit varata yksityiseen käyttöön aidon puulla lämpiävän rantasaunan, joka tarjoaa löylyt vuoden ympäri. Löylyn jälkeen on mukava pulahtaa kesällä lampeen, talvella avantoon tai lämmitettyyn paljuun tähtitaivaan alle. 8 henkilön paljun voit varata myös oman mökin pihaan, vuorokaudeksi tai koko loman ajaksi.  Kesäisin alueen kanootit, soutuvene, uimarannat, nuotiopaikat ja kota ovat asiakkaiden käytössä.

Monipuoliset palvelut ja aktiviteetit lähellä

Petäjälammen Lomakylä makuuhuoneLuonnon keskellä, omassa rauhassa sijaitsevat mökit ovat vain kävelymatkan päässä hyvistä palveluista, golf-kentästä. Kuusamo keskustaan on 5 km, ja lähellä olevalta ski-bussipysäkiltä pääsee suoraan mäkeen.

Naapurin Holiday Club Kuusamon Tropiikin kylpylä- ja ravintolapalveluista löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kylpylä ja hoito-osastot, ravintolat, baarit ja kahviot pitävät nälän loitolla. Sporttibaarin yhteydessä olevat keilarata, frisbeegolf-rata ja tenniskenttä tarjoavat tekemistä lomalla ja lapset viihtyvät naapurin Angrybird-puistossa.

Ikimuistoiset hevosohjelmat

Perheyrityksemme Ruska Laukka tarjoaa ratsastusretkiä, maastovaelluksia ja hevosohjelmia kilteillä suomenhevosilla. Vierailemme hevoskyydillä myös aidolla porotilalla, kysy tarkemmin!  Tutustu hevosohjelmiin tarkemmin ruskalaukka.fi.