Olet täällä

Perinnepäivä Wanhalla Raatesalmella

20.7.2019
at
11:00
-
16:00
Wanhan Raatesalmen Perinnepäivät järjestetään tänä kesänä lauantaina 20.7. Tule nauttimaan perinteisestä tunnelmasta sekä idyllisistä maisemista Wanhalle Raatesalmelle.

Huikean suosion viime kesänä saaneet Wanhan Raatesalmen Perinnepäivä järjestetään tänä kesänä lauantaina 20.7. Tule nauttimaan idyllisestä perinnemaisemasta ja menneiden aikojen tunnelmasta Wanhalle Raatesalmelle. Perinnepäivä jatkaa Puutteenkylän puintipäivien 15-vuotista traditiota uudistuneena Wanhassa Raatesalmessa. 

Wanhan Raatesalmen hevoset kyyditsevät lapsia ja lapsenmielisiä talutusratsastuksessa ja kärryajeluilla. Tämän lisäksi on mahdollista päästä kokeilemaan maastoratsastusta minimaastoilla. Minimaastot soveltuvat kouluikäisistä lapsista aikuisiin.
 
Wanhan Raatesalmen ihana kesäkahvila palvelee vieraita koko tapahtuman ajan.
 
PYSÄKÖINTI
Viime vuonna suuri suosio yllätti kaikki ja pysäköinnin kanssa oli haasteita. Tänä vuonna pysäköinti on järjestetty peltoparkkiin Wanhan Raatesalmen viereiselle pellolle.  Liikuntarajoitteisille on järjestetty lähipysäköinti ihan tapahtuman tuntumaan. Seuraa opasteita.
 
BUSSIKULJETUKSET KESKUSTASTA 
Kaikista helpoin tapa saapua paikalle on tulla Ruka Charterin linja-autokuljetuksella, joka lähtee vanhan postin aukiolta hyvinvointikeskuksen edestä ja pysähtyy liikuntahallin pysäkillä. Kyytejä lähtee tunnin välein klo 10.30 alkaen, viimeinen bussi lähtee keskustasta klo 14.30 ja viimeinen paluukyyti Raatesalmelta lähtee klo 16.00. Hinta meno-paluu kyydille on 5€.

Tapahtuma järjestetään Puutteenkylän kylätoimikunnan ja Wanhan Raatesalmen yhteistyönä.
Osoite: Sossonniementie 96, Kuusamo
Ei sisäänpääsymaksua.