Vietä lumivarma pääsiäinen Rukalla

Tule nauttimaan valkoisista hangista ja kevätauringosta Rukalle. Päivisin lasketaan ja hiihdetään aurinkoisessa säässä ja iltaisin laskukansaa viihdyttävät ykkösluokan artistit. Katso kaikki esiintyjät bändikalenterista Ruka-Kuusamon alueelta löytyy 160 kilometria hoidettuja latuja jokaiselle eri taitajalle ja latuja ylläpidetään aina vappuun saakka! Tervetuloa Lumen koordinaateille!

Talvisia seikkailuja jokaiselle päivälle

Talven parhaat laskukelit kruunaa illanvietto hyvässä seurassa ja listojen kärkiartistien keikoilla keskellä Rukan kylää. Huippukuntoisten rinteiden lisäksi Kuusamon alue tarjoaa monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Talven viikko-ohjelmaan on kerätty parhaat palat helposti varattavina elämyksinä.

Valmennusta, hyvää seuraa ja oma kaista hisseillä

Rukan Hiihtokoulun pääsiäiskurssi on legenda. Hyvää seuraa, valmennusta, hieman kisaa ja paljon naurua. Tutustu kurssien sisältöihin ja ohjelmaan.

Säädä vähemmän - laske enemmän

Hoida rinnepäivän perustarpeet ennakkoon ja säästä aikaa. Vuokraa välineet ennakkoon netistä ja sinun kokosi mukaan säädetyt välineet odottavat valmiina vuokraamossa nettivuokraamon omalla palvelutiskillä. Kokeile!

Varaa pääsiäisen majoitus

#LUMENKOORDINAATIT #COORDINATESOFSNOW