Suunnittele pääsiäisloma 2021 jo nyt

Tule nauttimaan valkoisista hangista ja kevätauringosta Rukalle. Iltaisin laskukansaa viihdyttävät ykkösluokan artistit. Katso kaikki esiintyjät bändikalenterista. Olemme koonneet tälle sivulle tunturin parhaat vinkit ja toimenpiteet, joista suurimman osan voi suorittaa jo kotona. Näin jää enemmän aikaa lomailuun ja säätäminen jää vähemmälle.

Tervetuloa Lumen Koordinaateille!

Valmennusta, hyvää seuraa ja oma kaista hisseillä

Rukan Hiihtokoulun pääsiäiskurssi on legenda. Hyvää seuraa, valmennusta, hieman kisaa ja paljon naurua. Tutustu kurssien sisältöihin ja ohjelmaan.

Säädä vähemmän - laske enemmän

Hoida rinnepäivän perustarpeet ennakkoon ja säästä aikaa. Vuokraa välineet ennakkoon netistä ja sinun kokosi mukaan säädetyt välineet odottavat valmiina vuokraamossa nettivuokraamon omalla palvelutiskillä. Kokeile!

Talvisia seikkailuja jokaiselle päivälle

Talven parhaat laskukelit kruunaa illanvietto hyvässä seurassa ja listojen kärkiartistien keikoilla keskellä Rukan kylää. Huippukuntoisten rinteiden lisäksi Kuusamon alue tarjoaa monipuolisesti tekemistä koko perheelle. Talven viikko-ohjelmaan on kerätty parhaat palat helposti varattavina elämyksinä.

LUMENKOORDINAATIT #COORDINATESOFSNOW