Olet täällä

Tutustu jääkiipeilyn maailmaan

JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU RUKAN HIIHTOKESKUKSEN YTIMESSÄ

Jääkiipeilyohjelma Rukan hiihtokeskuksessa, soveltuu henkilöille, jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja jäällä ja koetella omia rajojaan turvallisesti. Jääkiipeilyssä ei ole kyse kuinka korkealle pääset, vaan miten hallitset mielen ja kehon. Saatat kokea mahtavia tunteita, onnistumisen riemuja ja itsetuntosi saattaa nousta arktisen jääsoturin tasolle!

Jääkiipeilyohjelma Rukalla sopii aloittelijalle ja et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Me opastamme ja ohjaamme, näytämme perustekniikat ja hyvät jääkiipeilytavat. Tarvitset vain reipasta asennetta, normaalin fyysisen kunnon ja sääolosuhteiden mukaisen ulkoiluasusteen päästäksesi valloittamaan 35 metrisen haasteen! Käytämme laadukkaita jääkiipeilyvarusteita ja turvallisuusvälineitä.

Ohjelma alkaa kokoontumalla Rukan kylässä, Outdoor Passion Finlandin mökillä, leikkikentän vieressä. Siellä varustaudutaan ja annetaan tarvittavat erityis- ja turvavarusteet. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmän Rukan jääseinämälle. Seinämän juurella on alkulämmittely, koulutus ja jääkiipeilyn saloihin tutustuminen. Jääkiipeilyn jälkeen palaamme mökillle ja kevennämme varustetaakkaa. Päätämme jääkiipeilyseikkailun kuuman kaakaon äärellä ja reflektoidaan kokemaamme. Minimi ikäraja on 12 vuotta. Mikäli pienempi haluaa osallistua ohjelmaan ottakaa yhteyttä Outdoor Passion Finlandin henkilökuntaan.

Jääkiipeilyyn osallistuvalla täytyy olla omat talviulkoiluun sopivat vaatteet. Mikäli tarvitsette apuja vaatetuksessa, voitte ottaa yhteyttä, soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä postia info@outdoorpassion.fi

Hinta sisältää jääkiipeilyyn tarvittavat turvallisuusvarusteet, ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan, vastuuvakuutuksen, ALV sekä kuuman juoman tapahtuman jälkeen. Ohjelma on varattavissa 20.12.2017-30.4.2018, tiistai-lauantai klo 8.30 ja klo 14.00.

Varaukset edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Lisätietoja soittamalla 044-3070050 tai sähköpostilla, info@outdoorpassion.fi.

Tutustukaa meidän muihin arktisiin seikkailuihimme www.outdoorpassion.fi!

VARAA NYT

Loading...

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
20.12.2017 - 30.04.2018
Ryhmän koko
2 - 9 persons
Kesto
3,5-4 tuntia
Hinta
85,00€/Person
sisältää ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan palvelut, kuuma juoma, jääkiipeilyvarusteet (alppikiipeilykengät, raudat, hakut, kypärä, säärystimet), turvallisuusvälineet, vastuuvakuutuksen ja ALV.
Location
Tapaamispaikka: Outdoor Passion Finland mökillä, torilla, leikkikentän vieressä, Rukan Kylässä.
Kielet
English, Finnish, Swedish