Olet täällä

Outdoor Passion Finland - luontoseikkailuja vesillä, jäällä ja lumella

INTOHIMONA ULKOILMAELÄMÄ

Toimimme yöttömän yön auringon paisteessa, ruskan värittämässä maisemassa, revontulien valaiseman taivaan alla ja uuden kasvukauden ihmemaassa – ympäri vuoden. Haluamme kannustaa sinuakin lähtemään ulos koska pohjolan luonto on maaginen, rauhoittava ja kaunis – tule kanssamme nauttimaan puhtaasta luonnosta.

Outdoor Passion Finland - PIENET RYHMÄT

Me haluamme tutustua juuri sinuun ja siksi haluamme lähteä seikkailemaan pienissä ryhmissä. Tulet sitten kaveriporukalla tai perheen kanssa Kuusamoon lomailemaan, voimme järjestää seikkailuja juuri teidän porkalle yksityisesti.

Outdoor Passion Finland - VASTUULLISTA MATKAILUA

Kuusamolaisena luontoelämysyrityksenä saamme elantomme luonnosta ja sen hyvinvoinnin edistäminen on meille tärkeää. Haluamme edistäää alueen kestävää kehitystä ja kannustaa vastuulliseen toimintaan. Teemme töitä sen eteen, että oppisimme hyödyntämään entistä paremmin ympäristövaikutuksia vähentävien ratkaisuja ja antamaan mahdollisimman hyvän perinnön jälkipolville.

Outdoor Passion Finland Oy haluaa kestävän matkailun osalta myös sitoutua ylläpitämään matkailijoiden tyytyväisyyttä ja varmistaa asiakkaille turvallinen ja mielekäs luontoelämys, sekä sen myötä jakaa tietoisuutta kestävän kehityksen kysymyksistä ja edistäää kestävän matkailun käytäntöjä heidän keskuudessaan. Tavoitteenamme on löytää aina kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja varusteita.

Koulutamme itseämme jatkuvasti ja vaadimme yhteistyökumppaneiltamme samaa. Teemme töitä tinkimättömällä ammattitaidolla, asiakaslähtöisesti, turvalliseen toimintaan ja kestävään kehitykseen nojaten, ympäri vuoden.

Outdoor Passion Finland - HYVÄT OPPAAT

Oppaamme ovat lajinsa ammattilaisia ja osaavat toimia asiakasturvallisuus huomioiden. Oppaamme tekevät töitä intohimolla ja haluavat antaa sinulle hyvän loman Kuusamossa!

YMPÄRIVUOTISET SEIKKAILUT KUTSUVAT

Olethan meihin yhteydessä niin saat parhaimmat tiedot, mitä sinun kannattaisi tehdä kun tulet Kuusamoon lomalle! Kesällä elämämme on vesillä ja maalla. Lähdemme suppailemaan Talvijärvelle tai retkelle Kuusamon upeisiin vesistöihin. Maalla liikumme retkillä ja järjestämme köysiseikkailuja. Talvella lähdemme seikkailemaan jäällä ja lumella! Rukalle nousee joka vuosi 30-35 m korkea jääseinä. Jääkiipeilemään pääsevät kaikki aloittelijasta lapseen, isovanhempiin ja kaikki siitä väliltä. Jääkiipeily sopii kaikille 12 vuotta täyttäneille ja vanhemmille. Järjestämme talviretkiä karvapohjasuksilla Rukan lähimaastossa ja Riisitunturin kansallispuistossa.

SEIKKAILUT KUUSAMOSSA, RUKALLA, OULANGAN JA RIISITUNTURIN KANSALLISPUISTOSSA

Me voimme viedä teidät sinne, minne muut eivät yleensä lähde! Innostumme ulkoilmaelämästä, kesästä, lumesta ja arktisista olosuhteista. Kuusamossa luonto muuttuu vuodenajasta riippumatta taianomaiseksi ja siellä voi kokea eheytymistä, rauhaa ja iloa. Unelmoitko lyhyestä retkestä tai yön yli retkestä? Ota yhteyttä niin me lähdemme mielellämme opastamaan ja seikkailemaan teidän perheenne tai kaveriporukan kanssa! Järjestämme myös räätälöityjä kursseja ja teemapäiviä, retkeilyyn, ulkoiluun, lumiturvallisuuden tai talviretkeilyn parissa.

Nähdään ulkona!

www.outdoorpassion.fi