Olet täällä

OUTDOOR PASSION FINLAND - LUONTOSEIKKAILUJA JÄÄLLÄ JA LUMELLA

INTOHIMONA ULKOILMAELÄMÄ

Toimimme yöttömän yön auringon paisteessa, ruskan värittämässä maisemassa, revontulien valaiseman taivaan alla ja uuden kasvukauden ihmemaassa – ympäri vuoden. Haluamme kannustaa sinuakin lähtemään ulos koska pohjolan luonto on maaginen, rauhoittava ja kaunis – tule kanssamme nauttimaan puhtaasta luonnosta.

JÄÄTÄVÄT TALVEN SEIKKAILUT KUTSUVAT

Talvella lähdemme seikkailemaan jäällä ja lumella! Rukalle nousee joka vuosi 30-35 m korkea jääseinä. Jääkiipeilemään pääsevät kaikki aloittelijasta lapseen, isovanhempiin ja kaikki siitä väliltä. Jääkiipeily sopii kaikille 12 vuotta ja vanhemmille.

TALVI SEIKKAILUT RUKALLA, OULANGAN JA RIISITUNTURIN KANSALLISPUISTOSSA

Me voimme viedä teidät sinne minne muut eivät yleensä lähde! Innostumme lumesta ja arktisista olosuhteista. Talvella luonto muuttuu taianomaiseksi ja siellä voi kokea eheytymistä, rauhaa ja iloa. Unelmoitko lyhyestä retkestä tai yön yli retkestä? Ota yhteyttä niin me lähdemme mielellämme opastamaan ja seikkailemaan teidän perheenne tai kaveriporukan kanssa! Järjestämme myös räätälöityjä kursseja ja teemapäiviä lumiturvallisuuden tai talviretkeilyn parissa. 

Talvella käytämme OAC karvapohjasuksia hiihtoretkillä. Sukset ovat perinteisten metsäsuksien ja lumikenkien välimuoto ja toimivat ihanteellisesti umpihangessa. Rukan lähiympäristössä on upeita kohteita, mistä voi ihailla upeita näköaloja. Lähdemme mielellämme opastamaan teitä päivän valossa tai illalla otsalappujen valossa.  Voit myös vuokrata sukset käyttöösi lomasi ajaksi! 

Nähdään ulkona!