Olet täällä

Oulangan luontokeskus

Puron solina, kosken kohina, putouksen pauhu. Virtaavan veden ääni on Oulangan kansallispuiston sydämen sykettä. Täällä matkaavat kaikenlaiset vaeltajat halki ajan ja vuodenaikojen. Uusi näyttely ”Keskellä virtaa joki"  ja vartin kestävä luontovideoesitys "Vuodenaikojen valtakunta" tuo villin luonnon vieraan ulottuville jo luontokeskuksen sisätiloissa. Oulangan luontokeskus on avoinna läpi vuoden.

oulanka, nationalpark, pähkänä

Oulangan luontokeskus johdattaa retkeilijän huikeimpien jokivarsimaisemien, unohtumattomien elämysten ja komeimpien kuvauskohteiden äärelle. Meiltä saat tietoa Oulangan kansallispuiston kuohuvista könkäistä, legendaarisesta Karhunkierroksesta ja alueen monipuolisista palveluista. Aloita luontoseikkailusi Oulangan luontokeskuksesta! Oulangan luontoon voi tutustua ympäri vuoden monin eri tavoin: omatoimisesti tai opastetuilla patikka-, lumikenkä- ja melontaretkillä tai kalastaen. Päiväretkeilyyn soveltuvia reittejä on lukuisia, ja jo lyhyelläkin päiväretkellä pääsee Oulangan kauneimpien nähtävyyksien äärelle. Muutaman tunnin retkellä saa jo hyvän yleiskuvan Oulangan kauniista luonnosta ja ympäröivästä kansallismaisemasta - luonto on avoinna ympäri vuoden!

oulanka, kiutaköngäs, nationalpark

Ravintola Talonpöytä Oulanka tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluja. Talonpöytä Oulanka on avoinna helmikuusta lokakuuhun, katso tarkemmat aukioloajat. Ryhmäruokailut tilauksesta puh. 040 124 2994 tai info@talonpoyta.fi.

ristikallio, oulanka, nationalpark

Lue ajankohtaista Oulangalta Luontoon.fi -sivustolta!

Oulangan tapahtumakalenteri

Tule viettämään mukavaa retkipäivää Oulangan kansallispuistoon!