Olet täällä

Original Sokos Hotel Kuusamo

Original Sokos Hotel Kuusamo on mukava ja lämminhenkinen hotelli lähellä luontoa ja erämaakaupungin keskusta.

Kuusamo ihastuttaa ja yllättää monipuolisuudellaan: talvisin lumen ja jään valtakunnassa riittää tekemistä ja kesäisin kansallispuiston henkeäsalpaavat maisemat luovat oman villin tunnelmansa. Kokemus on ikimuistoinen!

146 mukavuuksin varustettua huonetta ja yksi sviitti. Kaikki huoneet savuttomia, valittavanasi on myös saunallisia huoneita, joissa on parveke, vedenkeitin, kylpytakit ja -tossut. Kaikissa huoneissa on maksuton langaton nettiyhteys. Hotellisauna ja kuntoiluhuone Hotku Dojo sekä upean tunnelmallinen tilaussauna. Asiakaspääte sijaitsee lähellä vastaanottoa ja sen käyttö on hotellin asukkaille ilmainen. Asiakaspäätteellä mahdollisuus tulostukseen. Ilmainen pysäköinti, talvella autosähkö korvausta vastaan. Pesulapalvelu on käytettävissä ma-pe klo 8-16. Arkiaamuisin vastaanottoon jätetyt pyykit ovat noudettavissa puhtaina samana päivänä klo 16 mennessä.

Kuusamon keskustan ostospaikat ja palvelut ovat kävelymatkan päässä. Linja-autoasema sijaitsee 1 km ja lentokenttä 6 km päässä hotellista.

Original Sokos Hotel Kuusamo on aktiivisen ihmisen unelmakohde! Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat aivan hotellin vierestä ja Rukallekin on vain 25 km. Talviaikana SkiBus kulkee useita vuoroja päivässä hotellin ja Rukan välillä. Kannattaa muistaa myös neljä äärettömän kaunista kansallispuistoa, joihin on Kuusamosta vain reilun tunnin ajomatka!

Talvikaudella hotellin asukkaat voivat lainata veloituksetta pirteän punaisia potkureita, joita on 5 kpl.

Lähimmät ladut lähtevät aivan hotellin takapihalta. Laduilta pääsee myös helposti liittymään alueen laajalle ja monipuoliselle latuverkostolle. Hotellissa majoittuessasi voit kätevästi vuokrata hiihtosukset hintaan 10 €/setti (3 h) tai lumikengät hintaan 5 €/kenkäpari (5 h). Hotellin viikko-ohjelmassa on mukavaa tekemistä joka päivälle!

Moottorikelkkareitit lähtevät niinikään hotellin takapihalta, järven jäältä. Reitiltä pääsee kätevästi tankille Kuusamon Lähi-ABC-asemalle sekä sieltä pääsee helposti liittymään Kuusamon laajaan moottorikelkkareitistöön. Hotellin yhteydessä on reilusti pysäköintitilaa, joten auton ja kelkkakärryn parkkeeraaminen ei ole ongelma.

Erinomaiset puitteet kokouksien järjestämistä varten uudistetuissa kokoustiloissa.

UUTTA:
Hotellin ranta-alueella sijaitseva KarhuSauna tarjoaa mahtavan saunaelämyksen aivan hotellin vieressä upeilla rantanäkymillä. Alueella on tilava hirsirakenteinen suomalainen sauna, ulkoporeallas sekä viihtyisä grillimaja makkaranpaistoon ja seurusteluun. Miehille ja naisille on erilliset pesu- ja pukutilat. Tutustu KarhuSaunaan ja tee varaus! Hinta vain 25 €/henkilö/3 h sisältäen pyyhkeet (minimiveloitus 200 €). Voit tuoda omat eväät ja juomat, tai voit tilata purtavaa KarhuSauna-listalta.

Hotelliporot Kuusamossa
Original Sokos Hotel Kuusamon työntekijäporukka lisääntyi kolmella karvaisella kaverilla, kun hotellin porot saapuivat asustelemaan ranta-alueelle talven ajaksi. Hotellin asukkaat voivat käydä ottamassa kuvia ja seurailemassa näiden ihanien porojen touhuja veloituksetta. Pyydämme huomioimaan, että aitauksen sisälle ei saa mennä.

Original Sokos Hotel Kuusamosta saat myös Sokos Hotellien monipuoliset vapaa-ajan paketit ja S-ryhmän omistajille S-Etukortilla Bonusta päälle.
Tutustu tarkemmin hotelliimme ja tsekkaa päivän tarjoukset sekä kampanjat!

Katso tästä hotelliesitteemme!

Hotellin yhteydessä sijaitsevat hyvinvointipalvelut:

Koillismaan Terveys Oy p. 045 6097 764
Hieronta Balance Määttä Heli p. 040 8497 210
Hierontapiste Kirsi Niikkonen p. 040 5428 521

Onni Oravan Perhehotelli- elämyksiä lapsille ja vaivatonta vanhemmille!
Onni Oravan Perhehotellit  tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan matkustaa lasten kanssa. Satukirjat, pelit ja lehdet, sekä Onnin yllätyslahjat lapsille ilahduttavat aina pieniä vieraitamme. Onni Oravalla on hotellissamme oma viihtyisä leikkihuone, joka sijaitsee vastaanoton läheisyydessä. Leikkihuoneessa riittää puuhaa kaiken ikäisille lapsille. Lapset leikkivät leikkihuoneessa vanhempien/huoltajien vastuulla. Loma-aikoina lapsille tarjoillaan ikioma aamiainen Onni Oravan aamiaispöydästä.

Tervetuloa Original Sokos Hotel Kuusamoon!