Olet täällä

Original Sokos Hotel Kuusamo

Original Sokos Hotel Kuusamo on mukava ja lämminhenkinen hotelli lähellä luontoa ja erämaakaupungin keskusta.

Kuusamo ihastuttaa ja yllättää monipuolisuudellaan: talvisin lumen ja jään valtakunnassa riittää tekemistä ja kesäisin kansallispuiston henkeäsalpaavat maisemat luovat oman villin tunnelmansa. Kokemus on ikimuistoinen!

146 mukavuuksin varustettua huonetta ja yksi sviitti. Kaikki huoneet savuttomia, valittavanasi on myös saunallisia huoneita, joissa on parveke, vedenkeitin, kylpytakit ja -tossut. Kaikissa huoneissa on maksuton langaton nettiyhteys. Hotellisauna ja kuntoiluhuone Hotku Dojo sekä upean tunnelmallinen tilaussauna. Asiakaspääte sijaitsee lähellä vastaanottoa ja sen käyttö on hotellin asukkaille ilmainen. Asiakaspäätteellä mahdollisuus tulostukseen. Ilmainen pysäköinti, talvella autosähkö korvausta vastaan. Pesulapalvelu on käytettävissä ma-pe klo 8-16. Arkiaamuisin vastaanottoon jätetyt pyykit ovat noudettavissa puhtaina samana päivänä klo 16 mennessä.

Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Tästä todistuksena Original Sokos Hotel Kuusamolle on myönnetty Green Key –merkki. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

Kuusamon keskustan ostospaikat ja palvelut ovat kävelymatkan päässä. Linja-autoasema sijaitsee 1 km ja lentokenttä 6 km päässä hotellista.

Original Sokos Hotel Kuusamo on aktiivisen ihmisen unelmakohde! Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat aivan hotellin vierestä ja Rukallekin on vain 25 km. Kannattaa muistaa myös neljä äärettömän kaunista kansallispuistoa, joihin on Kuusamosta vain reilun tunnin ajomatka!

Ho­tel­lin asuk­kail­la on mah­dol­li­suus käyt­tää pol­ku­pyö­riä ve­loi­tuk­set­ta vii­py­män­sä ai­ka­na. Suosit­te­lem­me pyöräilyreitiksi mm. Kuusa­mon his­to­ria­pol­kua. Tälle n. 1 km pi­tui­sel­le po­lul­le pää­see aivan ho­tel­lin takaa, jär­ven ran­nas­ta. Polun var­rel­la on 4 in­fo­tau­lua, jois­sa ker­ro­taan Kuusa­mon mie­len­kiin­toi­ses­ta his­to­rias­ta. Tee­moi­na ovat Kuusa­mon his­to­ria jää­kau­des­ta sota-ai­kaan, Kelan ran­nan elämä, Kuusa­mon seu­ra­kun­nan ja kir­kon his­to­ria sekä sota-ajan Kuusa­mo. Ajele ta­kai­sin ho­tel­lil­le joko samaa reit­tiä tai kouk­kaa kes­kus­tan kaut­ta Kit­kan­tien rait­tia ym­pä­ri äm­pä­ri ajel­len.

Erinomaiset puitteet kokouksien järjestämistä varten uudistetuissa kokoustiloissa.

Hotellin ranta-alueella sijaitseva KarhuSauna tarjoaa mahtavan saunaelämyksen aivan hotellin vieressä upeilla rantanäkymillä. Alueella on tilava hirsirakenteinen suomalainen sauna, ulkoporeallas sekä viihtyisä grillimaja makkaranpaistoon ja seurusteluun. Miehille ja naisille on erilliset pesu- ja pukutilat. Tutustu KarhuSaunaan ja tee varaus! Hinta alkaen 15 €/henkilö/3 h sisältäen pyyhkeet (minimiveloitus 150 €). Voit tuoda omat eväät ja juomat, tai voit tilata purtavaa KarhuSauna-listalta.

Original Sokos Hotel Kuusamosta saat myös Sokos Hotellien monipuoliset vapaa-ajan paketit ja S-ryhmän omistajille S-Etukortilla Bonusta päälle.

Tutustu tarkemmin hotelliimme ja tsekkaa päivän tarjoukset sekä kampanjat!

Katso tästä hotelliesitteemme!

Hotellin yhteydessä sijaitsevat hyvinvointipalvelut:

Lääkärikeskus Mehiläinen Kuusamo p. 045 8802159, 010 414 00
Hieronta Balance Määttä Heli p. 040 8497 210
Hierontapiste Kirsi Niikkonen p. 040 5428 521

Onni Oravan Perhehotelli- elämyksiä lapsille ja vaivatonta vanhemmille!
Onni Oravan Perhehotellit  tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan matkustaa lasten kanssa. Satukirjat, pelit ja lehdet, sekä Onnin yllätyslahjat lapsille ilahduttavat aina pieniä vieraitamme. Onni Oravalla on hotellissamme oma viihtyisä leikkihuone, joka sijaitsee vastaanoton läheisyydessä. Leikkihuoneessa riittää puuhaa kaiken ikäisille lapsille. Lapset leikkivät leikkihuoneessa vanhempien/huoltajien vastuulla. Loma-aikoina lapsille tarjoillaan ikioma aamiainen Onni Oravan aamiaispöydästä.

Tervetuloa Original Sokos Hotel Kuusamoon!