Olet täällä

010 8500 554
040 5611 204
tunturivalmennus@opteam.fi
Rukatunturintie 9
93830
Rukatunturi

Tunturivalmennus: Lapland Boot Camp

Luovuus kukoistaa luonnossa

Opteamin Tunturivalmennus on palvelukokonaisuus, joka yhdistää yritysvalmennuksen Rukan luontoon, rinteisiin ja ohjelmapalveluihin. Tunturissa vanhat toimintamallit tuulettuvat ja uudet oivallukset löytyvät moottorikelkkasafarilta, erätulilta tai jääkiipeilyseinältä.

Valmennus voi sisältää erilaisia teemoja strategiatyöstä, muutoksen hallinnasta, työhyvinvoinnista ja organisaation kehittämisestä. Sisältö, teemat ja valmennuksen kesto suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja kokonaisuus voidaan toteuttaa myös englanninkielisinä.

Tunturivalmennus sulauttaa valmennusohjelman ja teemaan sopivat ohjelmapalvelut kokonaisuudeksi, joka synnyttää uusia oivalluksia ja ajatuspolkuja koko valmennuksen ajan. Unohtumattomat elämykset Kuusamon luonnossa ja illanvietot erätulilla hyödynnetään aktiivisena osana valmennusta.

Valmennuspäivien aikana valmentaja opastaa ryhmän aiheen pariin, ohjaa, haastaa ja antaa lisää tarvittavia työkaluja aiheen työstämiseen. Valmentaja kulkee ryhmän mukana alusta loppuun saakka fasilitaattorina ohjaten ja opastaen. Hän myös varmistaa, että syntyneet oivallukset siirtyvät arkeen ja toimintaan työssä mukaan lähtevien "To Do"-listojen avulla.

Tunturivalmennusohjelma organisaatiolle: Lapland Boot Camp

  • elämysliikkumista luonnossa, ryhmän kunnon ja kiinnostuksen mukaista fyysistä harjoittelua
  • tiimityöskentelyä sekä tietoista kunnon ja hyvinvoinnin edistämistä
  • kokonaissuoritukset (rasitus) voidaan mitata ja analysoida
  • Opteam-valmentajana esim. alppimaajoukkueen valmentajana toiminut Personal Trainer Jarno Pirinen sekä muita Suomen urheiluvalmennuksen ammattilaisia.

Esimerkki valmennuspäivästä

Valmennuspäivien aktiviteettiosuuksien toteutuksessa käytössämme on koko Rukan ohjelmapalvelutarjonta. Valitsemme yhdessä aktiviteetit, jotka parhaiten tukevat valmennusteemoja ja sopivat yrityksenne tarpeisiin ja toiveisiin. 

Päivä 1
14.00 Saapuminen ja kahvit
14.15 Ohjelman esittely, tavoitteet, työnjaot ja valmennuksellinen alustus (kokoustilat)
15.00 Aktiviteettiosa 1 (esim. moottorikelkkasafari, lumikenkäily, koskenlasku)
18.00 Päivällinen ja illallanvietto eräleirissä. Ryhmäkeskustelut ja "vapaa-ajattelua" aiheen ympärillä valmentajan ohjaamana.
 
Päivä 2
8.30 Aamiainen
9.30 Aktiviteettiosa 2 valmennusteemalla höystettynä (esim. vaellusretki, ATV-safari, jääkiipeily)
13.00 Paluu valmennustiloihin
13.30 Teeman ja oivallusten yhteenveto ja syventäminen. 
15.30 Valmennusosio päättyy
 
Saatavuus: ympäri vuoden
Ryhmän koko: 2-20 henkilöä
Kesto: 1,5-2 päivää
Hinta: alkaen 3510,00€/ryhmä. Hinta sisältää valmentajan ja valmennusohjelman. Valmennuksen aktiviteettiosuuksien ohjelmapalveluista teemme tarjouksen ryhmän koon, toiveidenne  ja valmennuksen teeman mukaan. Kysy myös kokonaisvaltaista tarjousta, joka sisältää majoitukset, ruokailut ja muut ohjelmapalvelut.
Kielet: suomi, englanti

Yhteistyökumppaneitamme Rukalla:

Rukapalvelu Rukatonttu