Olet täällä

010 8500 554
040 5611 204
tunturivalmennus@opteam.fi
Rukatunturintie 9
93830
Rukatunturi

Opteam Ruka - Tunturivalmennus®

Opteam Ruka

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja rekrytoinnin ammattilainen. Työelämän hyvinvointia parantavat ratkaisut, osaavien työntekijöiden hankinta ja ammattitaidon ylläpitäminen ovat esimerkkejä toimintamme painopistealueista.  Opteam on paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju, jonka muodostaman verkoston vahvuutena on paikallisen yrityselämän ja työmarkkinan tuntemus

Tunturivalmennus®

Tunturivalmennus® on Opteam Rukan ja Rukan matkailutoimijoiden luoma innovatiivinen palvelukokonaisuus, joka yhdistää yritysvalmennuksen Rukan luontoon, rinteisiin ja ohjelmapalveluihin. Tunturissa vanhat toimintamallit tuulettuvat ja uudet oivallukset löytyvät moottorikelkkasafarilta, erätulilta tai jääkiipeilyseinältä.

Valmennuksella tulee aina olla tavoite. Miltä kuulostaisi "Tuottavuusloikka"

Valmennus voi sisältää teemoja esimerkiksi strategiamuutosten haasteista, erilaisten murrosvaiheiden yliviemisistä, ajan ja stressin hallinnasta ja työhyvinvoinnista. Suomi tarvitsee tuottavuusloikkia. Kyseessä on suuri haaste ja vastaukset omien innovaatioiden osalta löytyvät mitä luultavammin paremmin arjesta irtautumalla Rukan happirikkaassa ympäristössä. Sisältö, teemat ja valmennuksen kesto suunnitellaan aina tavoitteenne mukaan ja kokonaisuus voidaan toteuttaa myös englanninkielisenä.

Tunturivalmennus® sulauttaa valmennuksen ja teemaan sopivat ohjelmapalvelut kokonaisuudeksi, joka synnyttää uusia oivalluksia ja ajatuspolkuja koko ohjelman ajan. Unohtumattomat elämykset Kuusamon luonnossa ja illanvietot erätulilla hyödynnetään aktiivisesti osana valmennusta, sillä hyvä olo ja avoin mieli ovat mitä parhaimpia luovuuden lähteitä.

Todellista hyötyä ja vaikutusta yrityksesi arkeen

Valmennuspäivien aikana valmentaja syventää ryhmän teeman ja ohjelman tavoitteen pariin, fasilitoi, ohjaa, haastaa ja antaa työkaluja aiheen työstämiseen. Valmentaja liikkuu ryhmän mukana alusta loppuun ohjaten ja opastaen ja huolehtien, että teemä elää ja ajattelu syventyy aiheeseen. Lopuksi varmistetaan, että syntyneet oivallukset siirtyvät toimintaan arjen työssä. Tämä tehdään valmentajan johdolla yhteenvetotilaisuudessa, josta osallistujen mukaan tulee lähteä omia lupauksia, "To Do"-listoja ja muistioita.

Valmennusohjelmat jokaiselle organisaatiotasolle

Tunturivalmennukset® - ohjelmistosta löydät valmennukset kaikille organisaatiotasoille ylimmän johdon ohjelmista henkilöstövalmennuksiin. Valmentajamme valitaan ryhmälle valmennusteeman ja tavoitteiden kautta. Valmentajamme ovat kokeneita työelämän asiantuntijoita ja fasilitaattoreita ja suuri osa valmennuksista on myös toteutettavissa englannin kielellä.