Olet täällä

+358 40 5284 787, +358 40 5293 665
info@oivanginlomakartano.fi
Junganjoentien 3-4
93800
KUUSAMO

Oivangin Lomakartano

Jo tuhansia vuosia sitten Kuusamossa Oivangin järvien rannoilla oli asustusta. Ihmiset kunnioittivat luontoa ja elivät sopusoinnussa sen kanssa. He saivat elantonsa kalastaen, metsästäen sekä keräillen luonnon antimia. Hieman myöhemmin metsäsaamelaiset pystyttivät kesäkotansa samoille rannoille. Vesistöt ja ympäröivät metsät olivat heillekin antoisia riistamaita. Monet asuinpaikkojen ja järvien nimet sekä lukuisat tarinat ja uskomukset ovatkin peräsin juuri saamelaiskaudelta. Aika on rientänyt eteenpäin näistä ajoista, mutta menneiden sukupolvien kiehtova historia on jäänyt meille perinnöksi ja näitä perinteitä kunnioittaen rakensimme ikiaikaisille asuinsijoille Oivangin Lomakartanon. Nauti, kuuntele, koe elämyksiä jokaisella aistillasi. Lähde kokemaan verkot Heikki-isännän kanssa tai koe huskysafarin vauhti puuterilumen pöllytessä Oivangin kankailla. Tervetuloa!

MAUKKAAT ATERIAT OMASTA KEITTIÖSTÄMME - TILAUSRAVINTOLA UKONKIVI

Tilausravintola Ukonkiven perinteikkään tyylikäs juhlasali sopii mainiosti niin häiden, pikkujoulujen, kokouksien ja perhetapaamisien järjestämiseen kuin myös tunnelmallisiin á la carte -iltoihin. Hyödynnämme keittiössämme luonnon raaka-aineita ja suosimme lähiruokaa. Haluamme valmistaa modernilla otteella perinteistä ja maukasta ruokaa sesongin raaka-aineista.

MAJOITUS

Neljä jylhää hirsihuvilaa tarjoavat sinulle ja seurueellesi tasokasta majoitusta. Kaikki Oivangin mökit sijaisevat kirkkaiden, kalaisten vesien rannalla – järvien, joiden mukaan mökit ovat saaneet nimensä. Oivangin Lomakartanon kelohuvilat ovat sopivia yrityskäyttöön, perhejuhliin tai usean perheen yhteiseksi lomanviettopaikaksi.