Olet täällä

0400 610860, 0400 388 906,
jari@erakeskus.com
Rukatunturintie 2
93825
Rukatunturi

Northernlight Safaries - Yamaha-vuokraamo

Northernlight Safaries tarjoaa asiakkaalle Yamahan parhaat ajonautinnot uutuuskelkoilla. Kaikki moottorikelkkamme ovat 4-tahtimoottorikelkkoja.  Kelkoissamme on uudenajan Yamaha Genesis 4 – tahti moottorit, joka on ehdoton esimerkki kelkkamaailmalle. Valikoimasta löytyy kahden ajettavia retkikelkkoja, jotka sopivat hyvin rauhallisempaan menoon sekä perhekelkkailuun, mutta myös Yamahan parhaat sporttimallit kuten SRVViper ja Nytro ovat käytettävissänne.

Northernlight Safaries – Safaritalo

Lähde unohtumattomalle talvilomalle Kuusamoon! Jo yhdessä päivässä voit kokea oikean talven, koskemattoman erämaan ja maisemat, joita muualla Suomessa ei tapaa. Safariohjelmamme sopivat kaikille; muutaman tunninmittaiset kiireisille ja ensikertalaisille. Kokeneille matkailijoille sekä experteille järjestämme koko päivän vauhtisafarin tai yönyliretken Koillismaan kairassa.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut

  • Yamaha kelkkavuokraamosta löydät uudet sporttiset 4-tahdit
  • Safareillamme pääset ajamaan myös Huskyvaljakolla tai porolla
  • Yritysohjelmat räätälöidään yhdessä ryhmän kanssa 

Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua vuokraamossamme ja safaritalossamme Kelorinteen juurella n. 400 metrin päässä Rukan kylästä. Kävelemällä ja autolla Rukan kylästä pääsee safaritalollemme nopeasti ja vaivattomasti.

- Experience bigger than life -

Tervetuloa kokemaan unohtumaton kelkkailupäivä! 

Jari Virranniemi
Northernlight Safaries – Yamaha vuokraamo
+358 400 610 860, +358 400 388 906

jari@erakeskus.com