Olet täällä

MunPolku

MunPolku kulkee Kuusamon metsissä ja Rukan liepeillä. Kiireettömät, leppoisat retkemme vievät Oulangan, Riisitunturin ja Hossan kansallispuistojen kauneimpiin maisemiin. Yksityiset retkemme sopivat niille, jotka haluavat kulkea omalla porukalla ja niihin voi aina sovittaa luontohyvinvointiharjoitteita tai metsäjoogaa. 

​OSAATKO VAIN OLLA? - LUONTOHYVINVOINTI ja METSÄJOOGARETKET

Kaikki retket voi tehdä myös vähän rauhallisemmin. Lasketaan reput välillä maahan ja pysähdytään hetkeksi metsäjoogaan tai puuhengitykseen, istutaan hiljaa kivellä, upotetaan paljaat jalat sammaleeseen, pidetään pieni meditaatiohetki, juodaan lähteestä tai maistetaan lumihiutaleita - Koetaan luonto ihan uudella tavalla. Luontohuolto on luontohyvinvointia ja työhyvinvointia ryhmille.

JOOGATUNNIT (yinjooga ja YinTonics), KEHONHUOLTO, MÖKKIJOOGA,  SAUNAYOGA, TILAUSTUNNIT, POROJOOGA

Jooga on erinomainen tapa aloittaa aktiivinen päivä tai hoitaa kehoa hiihtolenkin, laskupäivän tai patikkaretken päätteeksi. Viikkotunteja on tarjolla talvikaudella Ruka Peakissa ja oma joogatunti järjestyy vaikka isommallekin ryhmälle. Halutessanne tulemme pitämään tunnin vaikka omalle mökillenne.  Porojooga onkin sitten kokonaan erilainen joogatunti ulkona porotarhassa.

Joogatuntimme sopivat kaikille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Asuksi käy joustava ja mukava asu, vaikka urheilukerrasto. Matto ja tarvittavat välineet löytyvät meiltä.

Hyvää oloa ja varaukset: www.munpolku.com piritta@munpolku.fi tai +358 505606633

Facebook pitää sinut ajan tasalla tapahtumistamme: Munpolku Jooga ja  MunPolku