Olet täällä

MunPolku

OPASTETUT PÄIVÄRETKET

MunPolku vie opastetulle retkelle Koillismaan upeisiin kansallispuistoihin ja parhaisiin maisemiin. Riisitunturin ja Oulangan kansallispuistot ovat aina auki - kesällä ja talvella, päivällä ja yöllä. Ihastutaan alueen upeaan luontoon ja vietetään päivä tai hetki retkellä. Mun poluilla ei kiire haittaa, sillä askelta pidennetään vain, jotta ehditään nähdä auringonnousu Ikkunalammella tai revontulet Konttaisella.

​Oppaan kanssa näet ja koet enemmän ja voit keskittyä olennaiseen. Nauti sinä maisemista ja retkenteosta, me hoidamme kaiken muun. Teemme retkiä kaiken kokoisille ryhmille ja voimme liittää niihin mukaan muiden alueen yritysten palveluja.

​LUONTOHYVINVOINTI ja METSÄJOOGARETKET

Kaikki retket voi tehdä myös vähän rauhallisemmin. Lasketaan reput välillä maahan ja pysähdytään hetkeksi metsäjoogaan tai puuhengitykseen, istutaan hiljaa kivellä, upotetaan paljaat jalat sammaleeseen, pidetään pieni meditaatiohetki, juodaan lähteestä tai maistetaan lumihiutaleita - Koetaan luonto ihan uudella tavalla.

JOOGATUNNIT, KEHONHUOLTO, MÖKKIJOOGA,  SAUNAYOGA,TILAUSTUNNIT

Jooga on erinomainen tapa aloittaa aktiivinen päivä tai hoitaa kehoa hiihtolenkin, laskupäivän tai patikkaretken päätteeksi. Viikkotunteja on tarjolla talvikaudella Ruka Peakissa ja oma joogatunti järjestyy vaikka isommallekin ryhmälle. Halutessanne tulemme pitämään tunnin vaikka omalle mökillenne.

Tuntimme sopivat kaikille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Asuksi käy joustava ja mukava asu, vaikka urheilukerrasto. Matto ja tarvittavat välineet löytyvät meiltä.

Ota yhteyttä piritta@munpolku.fi tai +358 505606633

Kaikki ohjelmamme ja varaukset: www.munpolku.com

Facebook pitää sinut ajan tasalla tapahtumistamme: Munpolku Jooga ja  MunPolku