Olet täällä

020 708 8801
lentoasema.kuusamo@finavia.fi
Lentokentäntie
93600
Kuusamo

Mosquito & Kuusamon lentoaseman kokoustilat

Kuusamon lentoasemalta löytyy monipuolisia kokoustiloja kaiken kokoisten ryhmien tarpeisiin. Hinnasto ja lisätietoja Finavian sivuilta

Mosquito

Kuusamon Lentoaseman matkailupalvelurakennus Mosquito on rakennettu vuonna 1999. Rakennuksen alakerrassa on tilaa mm. kelkkavarusteiden pukemiseen, mikäli haluatte lähteä safarille suoraan lentoasemalta. Tila on myös muokattavissa kokoustilaksi jopa 40-50 henkilön tarpeisiin ja sinne voidaan pyynnöstänne toimittaa videotykki sekä valkokangas.

Yläkerran saunatila on mainio esimerkiksi pienen porukan illanviettoon. Oleskelutilassa on myös pieni keittiö (uuni, mikro, astianpesukone sekä ruokailuvälineet ja astiat). Tilava sauna tarjoaa makeat löylyt kymmenelle ja sieltä on mahdollisuus piipahtaa jäähdyttelemään parvekkeelle, josta on ainutlaatuinen näkymä kiitotielle.

Kuusamon lentoaseman kokoushuone Revontuli

Lentoaseman pääaulan yläkerrassa sijaitseva kokoushuone Revontuli luo ilmavat puitteet 20 henkilön kokouksia varten. Kokoustilassa käytössänne ovat  tv ja  fläppitaulu sekä pyydettäessä videotykki ja valkokangas. Tilassa on internetyhteys, tietokone tulee olla tilaajalla itsellään mukana. Suosittelemme lämpimästi lentoaseman kahvilan tarjoiluja kokouksenne onnistumisen varmistamiseksi. Halutessanne voitte järjestää tarjoilut tilaan itsekin.

Kuusamon lentoaseman kokoustila 2

Pienemmän neuvottelutilan pöydän ääreen sopii 8 henkilöä. Tilaa voitte käyttää esimerkiksi yhdessä suuremman kokoustilan kanssa, ryhmätöiden tms. lisätilana. 

Lisätietoja ja tilojen vuokraaminen: lentoasema.kuusamo@finavia.fi tai soittamalla numeroon 020 708 8801 / Lentoaseman toimisto