Olet täällä

Moottorikelkkasafari revontulia etsimään

Perjantaisin klo 19.00

Hämärä luo kelkkailuun oman jännittävän tunnelmansa ja hyvällä onnella sekä pilvettömällä säällä näemme kirkkaan tähtitaivaan ja jopa revontulet taivaalla leimuamassa. Matkan varrella nautimme kahvit, pullat ja makkarat erätulilla. Ajomatka on noin 30 km ja safarin kesto noin 3 tuntia. 

Hinta:    115 € / henkilö ( ajo 2/kelkka)S-etukortilla bonusta!
               140 € / henkilö ( ajo 1/kelkka)
                69 € / lapsi 5 -11v.


S-etukortilla kerrytät ostoistasi bonusta!online

 

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta). Alaikäraja moottorikelkkailuohjelmiin osallistumisessa 5 vuotta. Moottorikelkalla ja RZR-autoilla ajamiseen vaaditaan ajokortti (T- tai B- luokan kortti).

 

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
08.12.2017 - 30.04.2018
Ryhmän koko
4 - 30 persons
Kesto
3 tuntia
Sisältäen kuljetukset hotellilta.
Hinta
115,00€/Adult
Kielet
English, Finnish, Russian