Olet täällä

+358 8 868 1116
+358 40 554 4892
info@heikkala.com
Talvijärventie 10
93830
RUKATUNTURI

Matkailumaja Heikkala

Kodikasta majoitusta Rukan välittömässä läheisyydessä vuodesta 1957.

Marraskuussa 2017 Trivago valitsi Matkailumaja Heikkalan Suomen viidenneksi parhaimmaksi majoitukseksi kategoriassa "Vaihtoehtoinen majoitus" sekä Suomen seitsemänneksi parhaimmaksi kategoriassa "Paras hinta-laatusuhde". Kiitos kaikille uusille ja vanhoille asiakkaillemme, tervetuloa taloon!

Voit varata mökkejämme suoraan Online-varauspalvelustamme.

Matkailumaja Heikkala sijaitsee noin kilometrin päässä Rukan hiihtokeskuksesta, Talvijärven rannalla. Lähimmälle hiihtohissille (Talvijärvi) on matkaa noin 450 metriä, lähimmät hiihtoladut ja moottorikelkkareitit kulkevat noin 100 metrin päässä (Talvijärvi).

Tarjolla on yhteensä 8 kpl 4 -10 hengen talviasuttavia hirsimökkejä ja päärakennuksessa on yhden ja kahden hengen huoneita. Kaikissa saunallisissa mökeissä (numerot 7-15) on hyvinvarusteltu keittiö, astianpesukone, takka, ilmainen langaton internetyhteys, TV ja DVD-soitin sekä ulkovaatteiden kuivauskaappi. Lisäksi 8 ja 10 hengen mökeissä on pyykinpesukone. Monitoimitalossa on suksien huoltotila sekä pihapiirissä lapinkota, joka on vieraidemme vapaassa käytössä.

Tutustu mökkeihin kotisivuillamme!

Heikkalan väki toivottaa niin vanhat kuin uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi!