Olet täällä

Pilkkiretki Rukajärvelle

Keskiviikkoisin & Lauantaisin klo 10.00

Kuljetus Iisakki Villageen autolla (6 km), josta lähdemme kävelemään lumiselle järvenjäälle, missä kokeilemme pilkkikalastusta ja nautimme makoisat kahvit ja pullat. Jään alta on mahdollista saada ahvenia, siikoja, haukia ja jopa harjuksia. Jos onnistutte saamaan saalista niin opas näyttää tulilla miten kala valmistetaan.Kesto n. 3 tuntia.

Hinta 60 € / henkilö
          36 € / lapsi 3 - 11v.

S-Etukortilla kerrytät ostostasi myös bonusta!

varaa online

 

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

 

 

 

 

 

Tuotteen tiedot

Ajanjakso
01.11.2017 - 12.04.2018
Ryhmän koko
4 - 60 persons
Kesto
3 tuntia
Sisältäen kuljetukset.
Hinta
60,00€/Adult
Kielet
English, Finnish, Russian