Olet täällä

0400 284 722, 040 723 6883
info@lomalopotti.fi
Vaimojärventie 41 a
93600
Kuusamo

Loma-Lopotti

Tilausravintola Huilinki

Noin 70 asiakaspaikkaa kattava ravintola tarjoaa erinomaiset tilat kokoustilaisuuksiin, perhejuhliin, illanviettoihin sekä mökkiläisten aamiaspaikkana.

Pieniä erikoisuuksia!
Ravintola on sisustettu tunnelmallisesti ja kokonaisuuden kruunaa sisällä oleva nuotiopaikka! 
Lisäksi ravintolan yhteydessä on saunaosasto, jonne mahtuu 10 saunojaa kerralla.

Perinteistä kuusamolaista ruokaa
Ravintolan herkut valmistetaan omassa keittiössä lämmöllä ja perinteitä vaalien. Kuusamolaisien kalaherkkujen raaka-aineet saadaan lähialueen puhtaista vesistöistä ja jälkiruokien marjat omasta metsästä. Huilingin porokeitto ja poronkäristys ovat suussasulavia ja löytyy keittiön emännältä maukkaita yllätyksiä myös riistan parista.

Mahdollisuus tulla myös kelkoilla
Ravintola sijaitsee sopivasti moottorikelkkareitin läheisyydessä (Ritakorven ja Suolavaaran risteyksistä noin 5 km), joten ryhmien on helppo tulla nauttimaan ravintolan antimia, kelkkailun lomassa. Huilingin aula on reilun kokoinen ja vaatesäilytystilaa on riittävästi juuri ulkoilijoita ajatellen. Rannalla sijaitsevassa kodassa voimme tarjoilla keittoruokaa tai nokipannukahvia pullan kera.

Huilinki toimii tilausravintolana, joten muistathan tehdä varauksen etukäteen. Varaukset ja tiedustelut puh. 0400-284 722.

Loma-Lopotin mökit

Kolme kodikasta ja tilavaa mökkiämme nauttivat kuusimetsän rauhallisesta suojasta. Lähialueella on hyvät kalastus-, metsästys-, vaellus- ja marjastusmahdollisuudet.