Olet täällä

040 860 8720
Kitkantie 42
93600
KUUSAMO

Liikuntakeskus (liikuntahalli, uimahalli ja jäähalli) - SULJETTU TOISTAISEKSI

Kuusamon liikuntapalvelujen sydän on liikuntakeskus, joka koostuu liikuntahallista, uimahallista ja jäähallista.

Liikuntahalli
Liikuntahallin suurin osa, palloiluhalli, on jaettavissa neljään osaan riippuen lajivalinnasta. Kentät soveltuvat kori-, lento- ja sulkapallon sekä salibandyn pelaamiseen sekä jumppaan. Lisäksi palloiluhallin yhteydessä on katsomo (850 paikkaa, lisätuoleilla yhteensä 1560 paikkaa) ja näyttämö, jotka mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien ja esiintymisten järjestämisen. Liikuntahallissa on myös kiipeilyseinä. Lisäksi käytettävissä ovat trampoliini, yleisurheilutila juoksusuorineen (80 m) ja hyppy- ja heittopaikkoineen sekä budotila painimattoineen ja nyrkkeilysäkkeineen sekä pöytätennistila.
Liikuntahalli on avoinna  elo-toukokuussa ma - pe 7 - 21, la - su 10 - 18. Kesäaikana aukioloajat vaihtelevat.

Kuntosalit
Liikuntahallin yhteydestä löytyvät myös kaksi varustetasoltaan monipuolista kuntosalia, joista löytyvät niin painopakkalaitteet kuin levytangotkin. Samassa rakennuksessa on myös sisäpyöräilytila ja HUR-paineilmalaitteilla varustettu pieni seniorikuntosali. 

Uimahalli
Samassa rakennuksessa liikuntakeskuksen kanssa sijaitseva uimahalli tarjoaa kuntouimareille mahdollisuuden kauhoa 25 metrin mittaisen altaan viidellä radalla; lapset nauttivat puolestaan erillisessä lastenaltaassa porskuttelusta. Uimahallin yhteydessä on neljä saunaa. Uimahalli on avoinna ma 8-20, ti-pe 7-20, la-su 10-18. Kesä-elokuussa aukioloajat vaihtelevat, heinäkuussa uimahalli on yleensä kiinni.

Muu liikunta
Talvella liikuntakeskuksen nurkalta pääsee kätevästi hiihtämään pidemmänkin lenkin Kuusamon ympärysladulle. Perheen pienimmät voivat riemuita pulkka- ja liukurimäessä. Kesäaikana alueella on pieni frisbeegolf –rata, kaksi beachvolley-kenttää, ulkokuntoilupaikkoja, kaksi tenniskenttää, hiekkakenttä ja koripallokenttä. Liikuntakeskuksessa järjestetään ohjattua liikuntaa kuten allaskumppaa, lihaskuntojumppaa, sisäpyöräilyä yms. lähes ympäri vuoden.

Kokoustilat
Liikuntakeskus tarjoaa käyttöön myös kaksi kokoustilaa pienille ryhmille (max 30 hlöä). Kokousvarusteisiin sisältyvät piirtoheitin, fläppitaulu ja videot. Kokoustilat ovat käytettävissä liikuntahallin aukioloaikoina.

Jäähalli
Liikuntakeskuksen yhteydessä on vuonna 2018 uusittu jäähalli, jossa on 500 –paikkainen katsomo. Jäähallissa on viikoittain luisteluvuoroja myös seuratoiminnan ulkopuolisille luistelijoille ja kiekkoilijoille.

Tiedustelut ja varaukset: Liikuntakeskus, puh. 040 860 8720

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi liikkumaan Kuusamoon!