Olet täällä

Kuusamon Lintumatkailu

Kuusamo Nature Photography tarjoaa opastettuja retkiä lintu- ja luontovalokuvaukseen, luontokuvauskursseja, koulutusta ja piilokojuvuokrausta niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Järjestämme myös tapahtumapäiviä yrityksille sekä tarjoamme opaspalveluja Kuusamon upeassa luonnossa. 

Piilokojut

Vuokraamme piilokojuja luontokuvaajien käyttöön eri puolilla Kuusamoa; kuvauskohteina sääkset, maa- ja merikotkat, teeret, metsot ja vesilinnut. Kojusta käsin kuvaaja pääsee tarkastelemaan lintujen luonnollista käyttäytymistä lähietäisyydeltä kohteen häiriintymättä. Piilokojumme ovat ammattilaisten suunnittelemia ja valmistamia ja niissä on otettu monipuolisesti huomioon sekä kuvaajan että kuvauskohteiden hyvinvointi.

Luontokuvauskurssit

Järjestämme luontokuvauskursseja ympäri vuoden. Kurssien kouluttajina toimivat ammattikuvaajat Paavo Hamunen, Jarmo Manninen, luontokuvausyrittäjä Olli Lamminsalo ja valokuvausopas Mikko Oivukka. Kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva kurssi, aloittelijasta kokeneempaan kuvaajaan. Jokainen luontokuvauskurssimme sisältää teoriaopetusta, maastokuvausta, kuvien käsittelyä ja arkistointia Lightroomilla, sekä henkilökohtaisen palautteen kurssin aikana otetuista kuvista.

kuusamonaturephotography.fi