Olet täällä

Kuuru LKV - tulevaisuuden kiinteistövälitystä tunturissa

Intohimosta kiinteistövälitykseen. Meille Kuuru LKV:llä tyytyväinen asiakas ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat sydämenasia sekä tärkein tavoitteemme. 

Suhtaudumme työhön intohimolla ja se näkyy tuloksissa. Kuuru LKV tarjoaa käyttöösi kokonaisvaltaisen osaamisen loma-asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa, joka johtaa onnistuneeseen loma-asuntokauppaan, erinomaista asiakaskokemusta unohtamatta. 

Onko sinulla haaveena oma mökki tai huoneista Rukalla vai oletko myymässä majapaikkaasi tunturista - me autamme. 

Kun on tullut aika luopua majapaikasta tunturissa, olemme täällä sinua varten. Kuuru LKV:n joukko asiantuntijoita tarjoaa käyttöösi palvelukonseptin, joka nostaa kohteesi arvoa, parantaa myytävyyttä sekä antaa enemmän vastinetta välityspalkkiolle kuin kukaan muu. Tiimimme koostuu niin huippumyyjistä kuin markkinoinnin, sisällöntuoton ja valokuvaamisen ammattilaisista. 

Tutustumme myytäviin kohteisiin huolellisesti, tuomme kohteesi parhaat puolet esiin, valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme kohteen ainutlaatuisen tunnelman kuvien avulla. Käytössämme on myös laajat digitaaliset työkalut, järjestämme perinteisten esittelyiden lisäksi etäesittelyjä, kaupankäynti onnistuu sähköisesti ja hyödynnämme laajasti digitaalisia markkinointikanavia.

Haaveet on tehty toteutettaviksi ja autamme sinua mielellään löytämään unelmiesi kohteen. Kun teet ostotoimeksiannon kanssamme etsimme sinulle sopivan loma-asunnon tehokkaasti ja ilman vaivaa. Kerrot vain meille toivomasi sijainnin, hinnan, koon sekä muut sinulle tärkeät ominaisuudet, ja me hoidamme lopun puolestasi! 

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa kuurulkv.fi.